Advokat Mitropolije Dalibor Kavarić: Ministar Đorđe Radulović je trećerazredni kadar Mila Đukanovića, narod je prevaren!

9

piše: Dalibor Kavarić, advokat i član Pravnog savjeta Mitropolije

Milov ministar Đorđe Radulović nastavlja antipravoslavnu i antisrpsku politiku DPS-a, čime potvrđuje da DPS i dalje preko svojih ranijih kadrova i satelita vlada u Crnoj Gori.

Nejasno je, kako je ovaj trećerazredni kadar Mila Đukanovića uspio da prevari Premijera Zdravka Krivokapića, da se predstavi kao opozicionar i da se ušunja u novu Vladu Crne Gore, da odlučuje o našim sudbinama i da ponižava naš narod.

Ostaje samo da se vidi da li je ovo i stav Premijera Zdravka Krivokapića i nove Vlade i da li je Radulović kukavičije jaje koje je podmetnuo Milo Đukanović ili je novi ministar u stvari predstavnik i zastupnik politike novoga Premijera i Vlade, u kom slučaju bi ovo bila kolektivna prevara od strane DPS-a na štetu svih građana koji su vjerovali da su smijenili vlast a u stvari bi se radilo samo o promjeni kadrova u okviru DPS-a.

Više je nego jasno da je ministar Radulović nastavljač politike Srđe Darmanovića a i DPS-a. Zahtjevom da Srbija šalje novog ambasadora želi da je ostavi bez ambasadora narednih ključnih 6-9 mjeseci koji su veoma bitne zbog popisa i drugih legitimnih prava srpskog naroda kojima se po svim diplomatskim standardima treba baviti ambasador.

Krijući se iza Đukanovića, kao ne vješti miš, Radulović samo pokazuje da je on milo igrač i prevara u novoj vladi. Srbija shodno članu 9 Bečke konvencije nije opozvala svog ambasadora, što znači da Radulović svojim papagajskim ponavljanjem notornih neistina o isteku agremana, ustvari poziva na prekid diplomatskih odnosa sa najvažnijim spoljnotrgovinskim partnerom i susjedom i radi protiv preporuke evropskog komesara Varheljija.

Sada je više nego jasno da vlada premijera Krivokapića, ali i svi u Crnoj Gori kao i naša Crkva moraju ovo da prepoznaju i da reaguju, jer ovo nije nikakvo lično i proceduralno pitanje, već suštinsko pitanje kuda ide Crna Gora i ko je njen gazda, korumpirani osramoćeni i poniženi Milo Đukanović ili narod koji je demokratski i sa mukom uz pomoć Crkve dobio ove izbore, željan promjena na bolje.

9 Comments
  1. Milos komentariše

    a sta ce naivan

    1. Komita komentariše

      Vi ste šprdnja od koalicije,nećete dugo

  2. Sofija komentariše

    Njega su svi nekako uspjeli da prevare ili je on prevario nas

    1. Petar Cetinjski komentariše

      Ja sam u sali lepo napisao kad se birala nova Vlada: Mi u DPS smo prezadovoljni.
      Sada da se pokrene pitanje poverenja Vladi DPS ce da glasa da se ne obori, zapamtite to.

  3. Mulac i Bitanga komentariše

    Pitanje za Premijera,a zašto nije pistavio za Ministra vanjskig pislova g.Miodraga Lekića?.Čovjek koji ima renome u diplomatiji ,čovjek od autoriteta,čovjek koji dobro poznaje taj pisao.Ako je išta bilo logično onda je bilo to!

  4. Dejan komentariše

    „B“ tim DPS-a na dijelu. Ovo je prekretnica, pa neka se Premijer izjasni.

  5. Dragan komentariše

    Nije profa prevario nego ste vi stoka. Pustite čoveka neka radi, neka razbije sistem po dubini. Dobro je počelo, nego vi dps lajači nikako da shvatite. Prvo spiskove, popis pa podubini razvlastiti ološ. Posle izbori pa se odmerite. Ne smije se šansa prokockati jer druge neće biti.

  6. Sibirski komentariše

    Konačno da se čuju i glasovi iz crkve – doduše posrednim putem preko advokata Mitropolije, i da se premijer odredi oko nekih bitnih stvari koje liče na prevaru građana! Pa počni premijeru od ministra Radulovića i odgovori stojiš li iza njegovih odluka koje su čisti nastavak politike DPS-a!?

  7. serdar komentariše

    interesantno da su DPSovci zadovoljni sa sastavom vlade a narod koji ih je zbacio sa vlasti nezadovoljan

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.