Konjević kritikovao odluku Vlade o zaduženju: Radili su tajno i organizovano

5

Nakon što je premijer Zdravko Krivokapić danas iznenadio javnost kada je priznao da je priprema zaduženja rađenja u tajnosti, reagovao je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević, navodeći da to znači da su u novembru privatna lica angažovala konsultante “koji su im se javili da dogovaraju zaduženje države od 750 miliona”.

“Tajno su radili. Ali organizovano. Transparentnost na djelu. I sve su radili bez podataka. Sjajno”, napisao je Konjević na Twitter-u.

Konjević je dodao da su u pitanju isti argumenti kao i DPS-a.

“Kaže ministar mi smo ozbiljna vlada, nastavićemo razgovore. Po tenderu koji je pripremio DPS. Promjena na djelu. Tajno zaduženje od 750 miliona i još Aerodromi pod koncesiju. Građanima dug a investitorima profit. Ovo kaže i DPS”, objavio je Konjević na Twitter-u.

5 Comments
  1. Ubljanin komentariše

    Da li moguce da ovaj lik koji je drhtao pred Boskovicem, koji je podrzao u svemu dps,znaci da li je moguce da ima đon obraz da ijednu progovara i kritikuje?

  2. Delta City komentariše

    Polako Konjevicu, ti i tvoj SDP o postenju , ti si rukovodio policijom kad su prebijani DF-ovci, SDP sa mafijasima i lopovima 20 go.

  3. Dragan komentariše

    Konjeviću konju jedan. Obrati se tvojim nadredjenim i traži pokradeno. Sve ste uništili fukaro, pa se ti našao u maniru pederčića da nešto kritikuješ.sram te bilo. Ljigaviji si nego krivoglavić.

  4. Mile komentariše

    Konjeviću upoznali smo te, sram te bilo da ti nekome spočitavaš nekorentan odnos prema zaduživanju i trošenju

  5. Savan komentariše

    Po tebe Konjino trebalo je ući u aranžman sa MMF-om kako bi Milu i tebi olakšali da se što prije vratite na vlast…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.