Abazović prevario javnost: Veljović se ne povlači sa mjesta direktora policije!

19

Direktor policije Veselin Veljović održao je više sastanaka sa svojim pomoćnicima i načelnicima brojnih odsjeka i informisao ih o nedavnom sastanku sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, saznaju Vijesti.

Prema istim informacijama, on je saradnicima najavio skori odlazak sa funkcije, ali je rekao da neće podnijeti ostavku i da čeka da nova Vlada nađe način da ga “skloni” sa te pozicije.

Više sagovornika Vijesti, potvrdilo je da je Veljović rekao da je sa Abazovićem “obavio korektan razgovor”, tokom kojeg mu je saopšteno da nova vlast ne računa na njega.

On se, kažu, zahvalio saradnicima na predanom radu i kazao da smatra da su zajedno u prethodnom periodu obavili dobar posao, zbog čega ne vidi razlog da podnese ostavku.

Direktor policije juče je rekao da neće da priča o detaljima sastanka. Jedan od sagovornika Vijesti, kazao da je Veljović navodno na sastanku najavio mogućnost prelaska u kabinet predsjednika države Mila Đukanovića – na mjesto savjetnika za bezbjednost.

Na pitanje – da li je to tačno, Veljović je Vijestima kazao: “Neću da prejudiciram”.

Lider URE Dritan Abazović je nakon sastanka sa Veljovićem prije nekoliko dana na svom tviter nalogu napisao da je dogovoreno da on više neće biti direktor Uprave policije. Međutim, Veljović se nije povukao sa funkcije.

19 Comments
  1. Misliti crnogorski komentariše

    Ipak je to Dritanga.

    1. Los Angeles Vasojevici komentariše

      Dritanga puni dps kadar u odijela URA i sve zakleti Srbomrzci..

  2. Ivi komentariše

    Moraju da nadju gdje je prekršio zakon ili gdje je izašao van ovlašćenja. Ne skida se zato što neko želi, ako ne podnese ostavku on sam, onda moraju da mu plate jer nemaju zašta da ga opozovu. Dok to traje on je na mjestu šefa policije. Kreten uraški.

  3. Kontra revolucija komentariše

    Ako se povuce ne dobija vise beneficija za radni staz, dobru platu, sluzbeno vozilo itd. !.
    Ako ga izbace dace ih na sud pa ce to trajati godinama a dalje ce da bude placen !.
    Halo, on dolazi iz DPSa !.
    Zna on sve te cake, kako se muze drzava !.
    Nek je vjecna Crna Gora, krava muzara !.

  4. Alfa komentariše

    A kako se ti urednice borbe trudis da radis sve ono sto su radilr novine odlazece vlasti citam i ne mogu da vjerujem nije Abazovic prevario nego taj smecar sa kojim je razgovarao ali polako pred zoru se mrzne.

    1. Ivi komentariše

      Ne lupetaj, kad podnese ostavku, sam vidi se. Sad ide privremeni direktor 6 mjeseci valjda, vršilac dužnosti, ne lupetaj.

  5. Markes komentariše

    Abazovic je dobro mislio da podijeli radosnu vijest. Greska je samo sto nije pustio stvar da prenoci. Mozda je Veljovic naumio da sve pohapsi sve zlikovce prije ostavke.

  6. boki komentariše

    Kakav gadluk je postala ova Borba. Pih

    1. Catania komentariše

      Postala.?

  7. Andrej komentariše

    Borba dno dna.Drazen dobija izgleda dobre pare od Vucica dok ovako laje na vlast.Toliko ljudi mi je u zadnje vrijeme reklo da vise ne ulaze na portal Borbe jer su sokirani tekstovima.

  8. Sonja komentariše

    Dvojac Krivokapic- Dritan , mrtva trka ko je veci lazov
    Hahaha
    Lazeteee
    A ko laze taj i krade
    Juuu

  9. Rale komentariše

    Dzabe se koprca, bice smijenjen

  10. Mr. Bean komentariše

    Borba.me ce samo ovakvim pisanjem unistiti DF I napraviti da Vucica mrzi I ono malo Srba u Crnoj Gori sto ga nije mrzjelo. Glasao sam broj 9 I vise nikad jer vam niko ne valja osim DF u Vucic

    1. bajo. komentariše

      Pičkice df duvaju u skupštinu i kukumavče, pih pipune i đilkoši, ja ih nisam tero da se naguze drilasu, poltronske ojebine.

  11. Rodrigo komentariše

    Karaj nas Djigi bau frizuro

  12. Rade komentariše

    borba i cdm isti tekstovi, iste im gazde.

  13. Jovan Markus komentariše

    Izgleda da cu i ja ostati bez direktorske fotelje u muzeju.!? Da li smo bas ovoliko morali da se nag.z.mo Dritanu. Pitanje za Milana i Andriju.

  14. Dr.Kobilic komentariše

    Dritan nosi mafijaska odjela , a hoce da se bori protiv mafije.

  15. Aleksandar komentariše

    Aleksandar

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.