Vučurović: Kad završe sa odbranom ambasadorke SAD-a, dako se sjete kako su Srbi pljuvani sa RTCG-a

11

piše: Jovan Vučurović

Čekam da se ovi koji su stali u odbranu ambasadorke SAD, Džudi Rajzing Rajnke, oglase i zbog govora mržnje, jezika zla koji se svakodnevno upućuje srpskom narodu, SPC i svim pravoslavnim vjernicima sa tzv. javnog servisa, pa i u toj emisiji. Naravno, načekaću se. Cijenim brigu koja je iskazana prema ambasadorki SAD, iako je ta briga uglavnom motivisana grantovima i dodvoravanjem, ali je bilo pristojno da se ti likovi jednom u životu osvrnu i na ,,paljbu“ po više od polovine građana CG. Ambasadorki je ovo tek prvi put da naleti ne sve ekstremniji DPS i njegove vedete, jer su do skoro bili na sličnim talasnim dužinama, a jedan narod i njegove vrijednosti su u kontinuitetu meta mržnje, neistina, laži, istorijskih falsifikata.

Taj ,,servis’’ pretvoren je u medijsku kaljugu, okupiran od dukljanskih ideologa koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da su 30. avgusta zaustavljeni u realizaciji projekta kojim je ovu zemlju trebalo pretvoriti u nešto što nikad nije bila, da nas sukobe sa tradicijom, precima, istorijom…

Dovoljno je i kratko (jer je duže gledanje opasno po zdravlje) pogledati pojedine emisije i intervjue emitovane samo poslednjih dana, pa se uvjeriti da je taj medij, koji plaćaju svi građani, među njima i Srbi, i konačno na dnu, i da je ovo što sad radi čisto provociranje većine naroda. Uz podršku većine u Savjetu RTCG.

VAŽNO je ovo pitanje uvrstiti među prioritete u reformama, da se zaustavi trovanje javnog prostora i da se, što prije, stvore uslovi da se javni servis profesionalizuje i vrati onima koji ga plaćaju. Što prije, i to je jedan od ispita i za vladu i za parlament.

11 Comments
  1. Ksilofon komentariše

    A cuti idiote, ne skidaju ti se tvoji prijatelji Medo i Mandic sa RTCG, pljuju novu vladu svako vece.

    Ne smeta im da gostuju na antirpskoj televiziji.

    1. Ivi komentariše

      Pa oni i jesu za pljuvanje. Ali ih niko nije ponizio kao boca. Za njega su dali 1,5 milion 5000 ljudi na biralištima, gurali kampanju, a crnoguljac zajahao. Zatvor, sudjenja, novac, bagra gadna.

      1. Ksilofon komentariše

        Onda su lopovi, jer su prijavili da su potrosili manje od milion. Otkud sad milion i po?

  2. Darko komentariše

    20 januara ista pali kuci kod tate Trampa !!
    A onda da se vidimo .

  3. Pravda komentariše

    Sami ste to dozvolili. Svo vrijeme svog opozicionog djelovanja, najvaznije vam je bilo da budete najjaca opoziciona partija. Nijesu vas mnogo interesovala prava gradjana, koji su glasajuci vas, bili diskriminisani u svakom pogledu. Bilo vam je lijepo u opozicionim klupama. I sada se ponasate kao opozicija. Ne shvatate sta za nas znaci ova sloboda, sa kojom se poigravate.

    1. Ivi komentariše

      Njima bilo lijepo, po zatvorima, sudovima u šatorima, po toaletima Skupštine. Evo sad će Vam Kriva kapa osnovati novi pozitivnu, ako zajedno sa Milačićem predjete cenzus.

  4. Marko komentariše

    Ne ponizavaj Srbe Vucurovicu,nijesu srbi samo Ti,Manda,Pipun i jos stotinjak politicara. Srbski narod je dobar i posten i ne bori se za poslanicke dodatke i rad po komiajama,dje.se izgura do 2000 evra.Sramoto!

  5. Bato komentariše

    Neka …Ostroga ti i Jahte kolege

    1. Ivi komentariše

      Neka krsta ti one doktorke i njene religioznosti eno pune crkve plastičnih kašika, neka ti časnih tajkuna Gojka što ga dovede, neka ti ovih ministara iz DRPSA sa dna kace, ovih američkih stipendista i td.

  6. Helm komentariše

    Gospodine Vučurović, ako želite sklopiti mir sa svojim neprijateljem, onda morate razgovarati sa svojim neprijateljem. Tako ti on postaje partner. Ljubav i mržnja nisu pravedne sudije.
    Mudrome više koriste neprijatelji nego glupome prijatelji. U ovom trenutku potrebna je mudrost bez politikanstva i neodgovornih izjava kako bi se dodvorili biračima. Da li je baš potrebno da se konfrotirate sa američkom administracijom koja je imala uravnoteženiji i naklonjeniji stav prema srpskim interesima na Balkanu. Šta bi se dogodilo da se prije četiri godine na predsjedničkim izborima u Americi nisu dogodile globalne geopolitičke promijene, gdje je narod na izborima na veliko iznenađenje globalista na mjesto predsjednika Amerike izabrao Donalda Tramp i gdje je nakon toga uspostavljena nova suverenistička i konzervativna administracija. Pitanje je kako bi se kockice posložile na parlamentarnim izborima 2020. godine u Crnoj Gori i da li bi režim nastavio po starom i sa razrađenom šemom i dozvolom da brutalno pokrade još jedne u nizu izbore, što ne znači da nisu krali i na ovim izborima ali zbog promijenjenih okolnosti kako u Crnoj Gori, tako i u svijetu, nisu bili u mogućnosti da u tolikoj mjeri pokradu da bi dobili izbore.

  7. Misliti crnogorski komentariše

    Kad zavrse sa odbranom SAD od RTCG neka se posvete njenoj odbrani od brojnih srpskih medija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.