Knežević: Umjesto što postavlja barjaktare DPS-a, naslednik Darmanovića da poništi odluku o protjerivanju ambasadora Srbije

15

“Pozivam ministra vanjskih poslova Radulovića, da umjesto što za državne sekretare postavlja DPS barjaktare Srđe Darmanovića, već danas poništi političku odluku o protjerivanju ambasadora Srbije.
Ako ne zna kako, neka me pozove, ja ću mu pokazati kako se to radi”, kazao je Milan Knežević, jedan od lidera DF-a.

15 Comments
  1. tako stoje stvari komentariše

    Da „demokratski“ ministar Radulović povuče odluku o protjerivanju ambasadora Božovića, odmah bi Krivokapić podnio ostavku 🙂 Zato Radulović neće, vodi računa o stabilnosti “ male “ 🙂

  2. bajo. komentariše

    Jbte ambasador, kmečiš a glasa za vladu, odjebi nesoju.

  3. bajo. komentariše

    Dajte mu mjesto na sporednu portirnicu da nekmeči, pipun ajde po cigare i novine na trafiku, polako te polako te jboga ti, šta trčiš, valja ti 4 god tamo amo lipsat ćeš!

    1. Ivi komentariše

      Uzeće ti posao prdaro.

      1. bajo. komentariše

        Duvaće mi racku sa tobom u duetu😍

  4. tako stoje stvari komentariše

    Vrh su mi ovi novinari i urednici sa portala IN4S.

    Umjesto da objave ovaj twit Milana Kneževića namjenjen novom “ ministru“ vanjskih poslova, oni objavljuju twitt DPS-ovca Nikolića u kome ovaj “ napada “ ministra Radulovića, kako dovoljno dobro ne zastupa interese “ male“, samim time kreiraju lažnu medijsku sliku, od “ novom“ ministru kako dobro radi.
    Tek nakon upućenog mog sljedećeg komentara, kojeg integralno objavljujem, pojavljuje se vijest o twittu Milana Kneževića.

    Redakcijo, ovo mi je posljednji put da posjećujem ovaj portal i da komentarišem nešto, iskreno svratio sam samo da vidim da li ste objavili moj komentar upućen vama zbog cenzurisanja prethodnog mog komentara i nalećeh na ovu vijest. Kap koja je prelila čašu, definitivno !!!

    Lanisiranjem ove vijesti, davanjem pažnje i značaju twittu opozicionog poslanika DPS-a u kome “ napada “ novog ministra vanjski poslova, a ignorisanjem twitta lidera DNP-a Milana Kneževića, u kome oprečno se od „opozicionog poslanika“ se odredjuje prema “ novom“ ministru vanjskih poslova, Vi ste se na pravi način politički legitimisali, svoju pravu prirodu i prirodu uredjivačke politike ovog lažnog srpskog integracionog portala.
    Posle kad Vam neko kaže da ste neobjektivni, da ste dio i to značajan, antisrpske kampanje koja se provodi u Crnoj Gori, ne bude Vam pravo.
    Na čast vam sve one uvrede u formi komentara, koje ste plasirali na račun političkih predstavnika Srba u Crnoj Gori. Ovo vaše današnje navodno iščudjavanje imenovanjem kadrova u vladi, je pomalo licemjerno, vrijedja inteligenciju.
    Svako dobro !

    Znači, Gojko je Srbin do koske, u to sam ubjednjen, medjutim ovi niži pacovčići su itekako sumnjivi, sumnjivih stavova, rade u korist srpske štete.

    1. Ivi komentariše

      Gojko glibavi i kvarni, što je fumao Dakine pare preko računa inforsa pa uteklo.

      1. tako stoje stvari komentariše

        Ne ulazim u to, ko je i čije pare, kako i zašto, isuviše imam malo direktnih informacija o tome, da bih imao valjan sud o tome . Ono što znam da je nepobitna činjenica da IN4S od završetka izbora vodi aktivnu kampanju protiv srpskih lidera u CG, Kneževića i Mandića, protiv DF-a od prvog dana, kako putem filtriranja ( cenzurom) komentara od strane redakcije, tako i putem direktnih komentara novinara redakcije ali i lansiranjem vijesti koji idu na vodenicu drugoj strani. Nešto tu opasno smrdi…

        p.s. izvinjavam se svima na bezbroj pravopisnih grešaka u mojim komentarima, koji su posljedica brzine i pokušaja da se pored komentarisanja radi uporedo drugi posao.

    2. Tajci komentariše

      Potpisujem svaku rijec. To je postalo smece od portala koje pocinje da lici na cdm. Valda je zelja urednistva da kreiraju iskrivljenu sliku nase stvarnosti. Vjerovatno smatraju da ce takvim plasiranjem informacija i cenzurisanjem komentara amortizovati sve vece nezadovoljstvo navina na koji nova vlast uspostavlja ( ili bolje reci kreci) sistem. Nisu svjesni da je ovo Crna Gora i da se sve zna. Cinjenica je da medju novim licima ima vise onih koji su bili vojnici dps-a nego onih koji su osvojili 37 mandata i glasali za istu tu vlast. Bojim se da su se malo preracunali. Ovaj narod vise nije toliko naivan da daje bezuslovnu podrsku bilo kome pa makar taj neko bio i bezgresni profesor.

      1. Kontra revolucija komentariše

        Kako nova vlada dovodi stare DPS kadrove na vlast tako dovodi i taj portal nove /stare novinare DPSa !.
        Promene ?.
        Koje promene ?.
        Pokušajte sledeceg 05tog Oktobra !!!.

        1. E viva komentariše

          Popi terapiju, biće ti lakše

      2. Markes komentariše

        Oce li visnji Bog otkriti istinu. Da lakne njemu ili nama.

        1. Markes komentariše

          Koliko se moze naslutiti, odje neko ne ljubi blizega svoga, a vjeruje u Boga.

  5. Dejan komentariše

    Nije jos stigao poziv od pomocnice zamenice cistacice treceg sprata americke ambasade. Polako, zena ima preca posla. I ne kvari nam medjunarodni ugled i reputaciju tvojim zluradim komentarom :)))

  6. E viva komentariše

    Ma kakve promjene, ovo je vrh

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.