Počeli pregovori o podjeli mjesta po dubini

5

Pregovori među partijama koje čine vlast o raspodjeli pozicija su tek počeli, ali prema saznanjima “Vijesti”, još nije razgovarano o konkretnim mjestima, već na nivou principa.

Iz PzP-a su, kako je kazao izvor “Vijesti”, potencirali na stručnosti, posebno u određenim granama gdje politika ne smije da ima nikakav uticaj, prije svega zdravstvo, prosvjeta i kultura.

Pregovori se prvo vode sa ministrima što je dio dogovora “po dubini”, dok će za pozicije za koje je potrebno raspisivanje konkursa biti izmijenjen Zakon o državnim službenicima i namještenicima.

Iz SNP-a su juče odgovorili “Vijestima” da su razgovori u toku i da u ovom trenutku ne mogu dati konkretne odgovore na pitanja oko raspodjele resora u Vladi i Skupštini i eventualnom učešću kadrova njihove partije. “Vijesti” saznaju da partije već spremaju biografije svojih kandidata na konkurse za razne pozicije.

5 Comments
  1. tako stoje stvari komentariše

    Kako to Vijesti fino spinuju…svoje su imenovali na vrh ucjenama, bez dogovora, ovamo se ovi “ gladni fotelja“ kao dogovaraju se i otimaju za imenovanja po dubini.

    Paklena medijska mašinerija…

    1. Ksilofon komentariše

      Ma nisu oni uopste gladni fotelja, nego se dogovaraju za imenovanja „po dubini“ narodnog dobra radi 😀

      1. tako stoje stvari komentariše

        A ovi iz URE, nema ih toliko, koliko im pripada funkcija…moraju podnijet žrtvu za narod, pa se “ nategnut“ na po dva tri mjesta…sve zarad interesa naroda i “ male „.

        Šta su ti domoljubi….iz vatre bi skočili u vodu, sve za “ malu “ i narod svoj.

  2. Sofija komentariše

    Odje ne smiju izostaviti DF, ne dajte se

  3. Ivi komentariše

    Ni po dubini ni po širini, opet puštaju da mutinjov laže. On je ekspozitura američke kuce a ona Stejt Dipartmenta, a oni duboke države. Ono za uvo….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.