Ivanović (SNP): Privesti pravdi one koji su putem malverzacija i organizovanog kriminala stvarali ličnu dobit!

5

Potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) i šef kluba poslanika partije Dragan Ivanović, istakao je da građani očekuju od nove Vlade da će sve institucije u društvu raditi svoj posao i da će zaživjeti pravna država.

„Po mom mišljenju, otuda i najava mandatara da će biti privedeni pravdi svi oni koji su nezakonito a u svom interesu privatizovali ovu državu, a na veliku štetu njenih građana. Otuda mandatar kaže da je korupcija rak-rana svakog društva, jer u svim izvještajima međunarodnih institucija se ističe problem sistematskog prisustva korupcije, koja kao takva usporava dalji ekonomski razvoj društva“.

Ivanović je ocijenio da mandatar, u ekspozeu, s pravom navodi da „smo prepoznati kao prostor sa ozbiljnim implikacijama rizika transnacionalnog organizovanog kriminala, gdje je posebno naglašena aktivnost organizovanih kriminalnih grupa koje, kako je poznato, krijumčare narkotike i aktivno ugrožavaju nacionalnu bezbjednost“.

„Ta borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, koja će biti jedan od prioriteta nove Vlade, u svakom slučaju ne mogu biti revanšizam… kao ni privođenje pravdi onih koji su putem malverzacija i organizovanog kriminala stvarali ličnu dobit. Zato se pominju i finansijske istrage o porijeklu imovine u svim očiglednim slučajevima nesrazmjerno stečene koristi u vidu imovine i prihoda“, istakao je Ivanović.

5 Comments
  1. Ivi komentariše

    Ovaj misli da je on Deda Mraz, pa lični spisak želja, iliti partije. Ali Daka Vas više neće finansirati .

  2. Dragan komentariše

    U pravu ste gospodine Ivanović. Radi fer igre prvo odete do Plužina i vidite šta se radi. Gradi se MHE u režiji opštinskog SNP a i đps, zatim svaki dan kamioni puni šume idu van Pž. Zaobilaznica, lokalni putevi i td. Kriminal na nivou državnog. Takodje ispitajte imovinu 2,3 tzv lokalna funkcionera. Ne znaju kolko su teški para. Posle toga udri na veći nivo.

  3. Dragan komentariše

    Totalno ste u pravu. Ali za primjer krenite od Plužina. Gradi se miniHE uz glasove lokalnog SNP i DPS a. Zatim zaobilaznica gdje se milioni bacaju u glupost a narod ni za hljeba. Svaki dan kamioni odlaze van Pž. DA se ispitaju koncesije. Zatim što rekoste porijeklo imovine. U Pž imaju 2,3 tzv funkcionera koji su bogatiji od pola dps lopindera. Kad sve to odradite biće bolje za sve. Pz

  4. bitak komentariše

    Dje OVAJ dosa bilo bi svega ovoga,ali sa SS nece bit nista od toga.
    P.S. botango NIKAD Daka ovima nije dao ni cent,rasoitaj se ko je sve sa Dakom bio na sastanku u Trebinje,pa ce ti sve bit jasno.

  5. Даки komentariše

    Bravo za predlog gospodina Ivanovića, svaka čast, samo još nije naveo da se istraga počne od SNP vlasti u Plužinama, gradi se mHE na Vrbnici glasovima SNPa i DPSa, ostali su bili PROTIV toga, da se ispita porijeklo imovine predsjednika opštine što je na njegovo ime i na ime sestrića pa se tako prikriva, da se ispita kako glavni administrator opštine može da napusti to mjesto uzme otpremninu u desetinama hiljada eura i onda ga na novom konkursu opet prime baš njega(što je protivzakonito), nema pravnika da to rade nego baš on koji ima iskustva da pokriva lopovluke i malverzacije… SNP malo dvoličan zar ne? Kao i uvijek, ima ih na litijama a isti ljudi su prvi na govorancijama KPJu kao zagovornici satanizma i progona crkve, pa onda opet na litijama i tako… Eee narod više nije lud, pročitao je sve te ofarbane likove…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.