URA protiv novog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, traže samo izmjene članova

9

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kaže da građane, ali i Mitropoliju crnogorsko-primorsku, treba što prije relaksirati problema koje je izazvao Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

On ističe da u pokretu URA, kao što su i ranije isticali, smatraju da je najefikasniji i najbrži način da se problem riješi izmjena zakona.

“Zato je najefikasniji način da se taj akt što prije izmijeni, jer bi pisanje novog akta oduzelo previše vremena”, izjavio je Konatar.

9 Comments
  1. Ivi komentariše

    Srbi su Smrad, jer pristaju da im ti sviraš po lobanji.Nemaju i nikad neće imati većinu, i šta tu…. Da prostire. Ko se demokratija nada od ove uši nek živi u oblacima.

    1. Fadila komentariše

      Momak je u pravu,dok se izradio novi Zakon o veoispovijesti, treba vremena i vremena, Sad se samo sporni clanovi zakona izmijene, i kasnije u dogledno vrijeme se pocne izradom novog zakona, koji ce staviti van snage ovaj zakon sa izmjenama normalno, Takva je procedura, ne moze se ovaj zakon staviti van snage a da se predhodno ne donese novi,

  2. Catania komentariše

    Nekorektan naslov

  3. Lange komentariše

    Urednik ovog portala najveće gov.. i špijunčina.jedino je na ovom portalu bilo dozvoljeno pljuvanje kad je donešen zakon a samo sa namerom da policija može da hapsi narod.tako su i mene.8vaj portal je smeće ,centrala đu je DPS.PIH

  4. Ksilofon komentariše

    URA trazi isto ono sto SPC trazi.

    Jedino DF izmislja toplu vodu i pravi se da su veci Srbi od Crkve.

    1. tako stoje stvari komentariše

      Kako ti kao veliki demokrata i gradjanista možeš da podržavaš neki Zakon u pravnom prometu, taman i u izmjenjenom obliku, koji je donesen na onako skandalozan, nedemokratski i brutalan način, dostojan najgorim diktaturama, hapšenjem poslanika cijele poslaničke grupe u Skupštini, bez skidanja imuniteta, samo zato jer su bili protiv Zakona ?

      Šta kaže politolog Dritan i Zdravko evropejac za tu sitnicu ? Evropska demokratska praksa ???
      Sprdate se vi URA-ši sa nama i sa zdravim razumom…

  5. Kontra revolucija komentariše

    URA trazi sve ono na šta bi i DPS pristao !.
    Ni manje ni više !.
    Njima je kao DPSu samo vlast bitna !.
    200 dana i onda se šišajte kao pozitivna !.

  6. Krko komentariše

    Urasi smradovi… Poslacemo vas mi srbi u istoriju kao i Dps sto smo

  7. Lange komentariše

    Ura je smeće i urednik ovog portala je smeće,a Krivikapiću ljudi ne zamerajte ,kako ne kontate da nije do njega URA ucenjuje.krivokapić gleda da izvuče najbolje iz sadašnje situacije.samo polako sledeće izbore ako bog da suverena vlast koalicije okupljene oko df i demokrata.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.