Mandić i Knežević razgovarali sa Vučićem: Popraviti loše odnose dvije zemlje koje je pokvario DPS

11

Lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević kao politički predstavnici srpskog naroda iz Crne Gore razgovarali su večeras s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i srpskim državnim vrhom o sramotnoj odluci odlazećeg crnogorskog režima da protjera srpskog ambasadora.

Andrija Mandić i Milan Knežević još jednom su ponovili da ambasador Vladimir Božović nije saopštio ništa što ne misli i ne govori svaki Srbin u Crnoj Gori. Ali da je odlazeći režim Mila Đukanovića želio da njegovim protjerivanjem nepopravljivo i trajno poremeti odnose naše dvije bratske države.

Slijedeći nacionalne interse srpskog naroda u borbi za njegov opstanak u Crnoj Gori, lideri DF-a se snažno zalažu da buduća vlast napravi radikalni zaokret u spoljnoj politici i odnose Srbije i Crne Gore podigne na najviši nivo.

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i srpskom državnom vrhu Andrija Mandić i Milan Knežević su iznijeli mišljenje kako bi Srbija trebalo uraditi sve što je u njenoj moći da se zaustave ovakvi i slični antisrpski dukljanski naumi, i tako stvorila pretpostavke da se nakon 02. decembra, u najkraćem mogućem roku odnosi dvije bratske države unaprijede i podignu na najviši mogući nivo.

11 Comments
  1. Hermes komentariše

    Kakvi paćenici. Kad god se naslone na neki Vučićevu medijsku kombinaciju izgube po nekoliko stotina glasova. Jano da je ovo igra koja samo treba da izgleda dramatično.

    1. Janko komentariše

      Hermes, ne brizi se ti za glasove df-a. Pazi hoces li za komentar dobiti apanazu!

  2. Boris komentariše

    Nadam se da će odnosi dve bratske države konačno krenuti na bolje uprkos ovakvim provokacijama sad već odlazeće vladajuće garniture.

  3. Anakin komentariše

    Ko im dade za pravo da se proglase mojim liderima?

    1. Indira komentariše

      Anakine, ni d’o Bog da su tvoji lideri. Tvoji je Milo, eventualno Driran!

  4. Anna komentariše

    Ove dve zemlje nikada nisu imale loše odnose, ali kako je došla nova vlast u Crnoj gori predhodna iz gneva je htela da posvađa ove dve države.Ali to joj neće poći za rukom.Narodu je više dosta bilo diktatorskog ponašanja.

  5. Darko komentariše

    Spijundare , icicete u Spuz kad tad !!!
    Izdajnici ste i nistarije . Prokleti od svog postenog Crnogorskog naroda !!!!
    A sad samo se vi duvajte , brzo ce opet plac !!!

  6. Autarijat komentariše

    Nabacio Vučko Milu penal sa onim kvazi ambasadoromiz Bie. A ova dva potrčka odmah trk za Bg. Vaš glevni problem je što je vama predsjednik u BG a ne u Podgorici. Dok god to ne promijenite nemojte se čuditi što niko neće sa vama

  7. Robin Duh komentariše

    Mozda je njima dvojici zadovoljstvo da idu redovno kod Vučića po „instrukcije“ ali meni to izgleda dosta nisko. Zapitajte se jednom: Šta naši glasači i cijela CG misle o ovakvim potezima.

    1. Zakon komentariše

      Na sledecim izborima reci ce im sta misle njima, a ni do sad nijesu glasali za njih, nego protiv Dps-a.

  8. Roberto komentariše

    Srbende smrdljive.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.