Rukometašice Budućnosti u Mađarskoj testiraju odrađeno u Podgorici

0

Prve provjere slijede za rukometašice Budućnosti, koje sjutra i u subotu učestvuju Kerman kupu koji se održava u mađarskom Debrecinu.

Nakon tri sedmice rada u Podgorici, biće to odlične provjere za izabranice Bojane Popović uoči početka nove sezone EHF Lige šampiona, koju otvaraju 8. septembra gostovanjem ekipi Rapida u Bukureštu.

Protivnik u polufinalu koje se igra u petak (20 sati) biće mađarski FTC, dok će dva sata ranije, za plasman u finale igrati domaćin Debrecin i norveški Vajpers.

“U protekle tri sedmice naporno smo radili u Podgorici i vjerujem dostigli određeni nivo forme koji možemo da testiramo na veoma jakom turniru u Mađarskoj. Važno je da su sve igračice koje imamo na raspolaganju zdrave i što će u dva jaka meča u Debrecinu biti prilike da dobiju šansu.

Rezultat, naravno, neće biti u prvom planu, već želimo da isprobamo što više taktičkih varijanti i damo priliku svim igračicama da podignu formu, jer su ovo i jedine provjere koje smo uspjeli da organizujemo do početka Lige šampiona”, kazala je Popović.

1 klik – 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.