Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Ovog dana atmosferu na poslu mogu obelježiti neke spletke. Najmudrije je da se držite po strani i da ne ulazite u rasprave ni sa kim. Partner vam danas može prirediti lijepo iznenađenje. Dan ispunjen zadovoljstvom. Zadržavanje vode u organizmu, obratite se internisti.

  • Bik

    Ovaj dan donosi vam uspjeh na finansijskom planu. Očekuje vas važan sastanak i donošenje bitne odluke što se tiče nove nadležnosti. Danas možete da upoznate veoma atraktivnu osobu na kraćem putovanju. Uzbudljiva avantura. Povišena temperatura, osjećate se slomljeno.

  • Blizanci

    Ovaj dan može da vam donese zastoj u prilivu finansijskih sredstava, a to može odložiti realizaciju važnog projekta. Slobodne Blizance očekuje ljubav na prvi pogled i susret s osobom prema kojoj će osjetiti privlačnost. Nervozni ste i napeti, reagujete bez razmišljanja.

  • Rak

    Rakove očekuje rešenje dugotrajnog pravnog problema. Ukoliko želite da pređete na novu poziciju, ovaj period je odličan za to. Rakovi mogu da imaju sudbinsko poznanstvo s veoma privlačnom osobom, i to na nekom skupu. Nesanica. Ni sami ne znate zbog čega vas ona muči.

  • Lav

    Velike promjene u firmi mogu povući za sobom promjene i u okviru vaših nadležnosti. Proširenje obima posla. Bogat društveni život i izlasci donijeće vam priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Glavobolja. Provjerite pritisak.

  • Djevica

    Dominantnu temu čini sastanak s nadređenima i dogovor o vašim daljim dužnostima i radnim zadacima. Bićete pohvaljeni. Djevice danas mogu doneti radikalne odluke što se tiče veze. Dovoljna je pogrešna riječ partnera. Stomačne tegobe. Smanjite unos brze, masne hrane.

  • Vaga

    Ukoliko ste nezadovoljni postojećim uslovima u firmi, planete vam pružaju podršku da načinite prvi korak napred i potražite nešto novo. Možete imati problem u odnosu s partnerom. Mogući su nesporazumi i rasprave. Problem sa očnim pritiskom. Odlazak kod oftalmologa.

  • škorpija

    Akcenat je na finansijskom planu i potezima koji vas vode u pravcu napredovanja. Pravi je trenutak da se osamostalite. Uzbudljiva avantura s osobom koju ste upoznali preko prijatelja može obelježiti ovaj dan. Početak veze. Nervoza. Nemate apetit, smanjite broj cigareta.

  • Strijelac

    Najvažnije je da stvari radite strpljivo i da posao obavljate jedan po jedan. Stihijski pristup bi mogao da dovede do kašnjenja. Imate utisak da vas partner bez ikakvog argumenta kritikuje. Na vrijeme razgovarajte o tome. Odlično se osjećate.

  • Jarac

    Ovaj dan vam donosi novi početak na poslu, bilo da je riječ o radu na novom projektu ili novoj nadležnosti. Zajednički izlazak u društvo može početi lijepo, ali se na kraju okončati ljubomornom scenom partnera. Reumatske tegobe. Izbjegavajte lekove, pokušajte sa oblogama.

  • Vodolija

    Budite oprezni u komunikaciji s kolegama i nadređenima. Neke stvari se odvijaju iza kulisa, moguće su spletke. Očekuje vas izlazak s osobom koju ste nedavno upoznali. Veče puno emotivnog naboja i romantike. Prehlada. Upala grla, izbegavajte gazirana pića.

  • Ribe

    Iskoristite povoljan period da uspostavite novu saradnju i razradite posao. Uspješan period za one koji imaju privatni biznis. Očekuje vas lijepo poznanstvo preko društvenih mreža. To se može razviti u ozbiljnu vezu. Bol u leđima, lumbalnom dijelu kičme.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.