Trifunović: Ove sezone ne smijemo dozvoliti poraze od autsajdera

0

„Parni valjak” je postigao radnu temperaturu, bez problema vozi kroz region, gdje ima skor 4-0, vezao je dvije pobjede u Evroligi i prema svim parametrima ne bi trebalo da ima problema večeras u 21 sat, kada u 5. kolu ABA lige dočekuje Megu. Partizanov gradski rival je skroz na drugoj strani tabele, sa učinkom 0-4, ali Uroš Trifunović upozorava.

Isto kao i prošle godine kada smo igrali protiv Hamburga važnu utakmicu u Evrokupu a potom izgubili u ABA ligi. To ne smijemo da dopustimo ove godine. Mega nema ni jednu pobjedu do sada ali je mlada ekipa koja dobro igra, vođena kvalitetnim trenerom Baraćom. Imaćemo još dva skautinga do utakmice, cilj nam je da budemo što agresivniji u odbrani kao protiv Žalgirisa, da dijelimo loptu u napadu i da odbranimo domaći teren”, istakao je Trifunović.

Danko Branković iz Mege nije žalio da prijeti Partizanu i obećava da će nakon pete runde Borac iz Čačka biti jedini tim sa nulom na kontu.

Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Potrebno je da od prve sekunde uđemo koncentrisani u utakmicu i da ne dozvolimo padove u igri jer će u suprotnom to Partizan umjeti da iskoristi. Želimo da odigramo kvalitetnu utakmicu i da na terenu prikažemo dobar rad sa treninga“, rekao je Branković.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.