Zvezdan Terzić: Zvezdina budućnost je regionalna liga i novi stadion

1

Crvena zvijezda još nije stavila tačku na sezonu, jer ima obaveze u Kupu Srbije i želi da posle 13 godina osvoji duplu krunu.

Međutim, trijumfom nad radom ostvaren je primarni ovosezonsaki cilj. Klub sa Marakane je treći put u istoriji vezao tri šampionske titule.

Dovoljan razlog da u narednoj sezoni crveno-bijeli pokušaju da podignu ljestvicu i prvi put od osnivanja vežu četiri trofeja namijenjena najboljem timu u državi.
Vremena za opuštanje nema, što je u izjavi za zvanični sajt potvrdio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

„Želim da čestitam 31. šampionsku titulu svim igračima, članovima sadašnjeg kao i članovima bivšeg stručnog štaba, svim zaposlenima, članovima rukovodstva, naravno i našim navijačima širom svijeta. Ovo je četvrta titula u poslednjih pet godina i potvrda dobrog rada u Crvenoj zvijezdi.

Nastavljamo dominaciju i verujem da će tako biti i u godinama koje su pred nama. Znamo put kojim smo krenuli i držaćemo se tog pravca“, rekao je Terzić.

On je dodao da se klub sa Marakane neće zadovoljiti postignutim rezultatima. Crveno-bijeli nemaju mnogo vremena za slavlje. Kup je pred vratima, već se priča o evropskim kvalifikacijama.

„Crvena zvijezda je veliki klub, sa velikim očekivanjima i velikim obavezama. Nemamo mnogo vremena za slavlje. Danas je novi radni dan, sjutra nastavak i tako u beskrajnom nizu. Čekaju nas kup utakmice, šampionskoj tituli želimo da dodamo i Kup Srbije, a onda nam slede nove kvalifikacije za Ligu šampiona. Kada vodite takvu instituciju kao što je Crvena zvijezda, ne smijete se zadovoljavati postojećim uspjesima. Morate stalno podizati ljestvicu, imati nove snove, imati viziju i razmišljati dugoročno“.

On je najavio i određene planove za budućnost.

„Treba planirati kako da Crvena zvijezda bude bolja i uspješnija iz godine u godinu, kako da uhvati korak sa bogatim evropskim klubovima. Zato i razmišljamo o regionalnoj ligi, o novom stadionu, o novoj modernoj Crvenoj zvijezdi. Slavnu prošlost ostavljamo navijačima, mi moramo živeti u budućnosti“.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Regionslno moze biti samo Srbija-Madjarska-Rumunija-Bugarska sve ostalo je glupost osudjena na propaat.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.