,,Živio slobodni Nikšić u slobodnom srpskom svijetu”

8

piše: Načelnik opštine Sokolac
Milovan Bjelica

U ime naroda junačke Romanije koji u srcu nosi i Onogošt i Trebjesu, sa koje smo se u ove krajeve i naselili, želim da svoj braći u Nikšiću čestitam pobjedu slobode i sloge.

Budućnost odškrinuta 30. avgusta, večeras je potpuno trijumfalno umarširala u naš Nikšić.

Nemjerljivo je u svemu ovom djelo naše crkve.

Kao što to prije par dana reče otac Gojko Perović hrabreći druge i sebe samog: „Moramo biti najbolji, jer nema nikoga više!”, a to „nikoga više” prije svega je značilo da nema blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija, pa potom, oca Moma i mnogih koje je od početka litija do danas odnijela pandemija.

Tražili su savjete, oslanjali se na mudrost i iskustvo, a sada su oni ti od kojih se savjet traži.

Joanikije nastavlja stopama prethodnika. A otac Gojko je stub i luča promjena koje će se i na Cetinju ubrzo dogoditi.

Živio slobodni Nikšić u slobodnom srpskom svijetu.

 

8 Comments
 1. MIKI komentariše

  nEZNAM CEMU SE RADUJU,NIKSIC MILOVA KASABA KOJOM CE UPRAVLJATI BRANO, MILO, ZDRAVKO, I OSTALI SRBOMRSCI.PRIZNAJMO ISTINU, DOZIVJELI SMO PORAZ OD MAFIJE.

  6
  10
  1. Komita komentariše

   Mrš četniku bosanski

   2
   16
 2. Црна_Гора komentariše

  Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.
  Smrt FASIZMU Nato montenegro.

  10
  3
 3. Listantisatanista komentariše

  Težak poraz Srba, teško će se oporaviti od ovoga.

  3
  4
  1. LipaLipa komentariše

   … da je poraz srba nije, naprotiv pobjeda, … nije pobjeda kakvu neko htio, naravno, … no pobjedi, nikad se ne smije gledati u zube, …. naprotiv, treba je prigrliti, osnazivati, … … dps kako god gledali, popio poraz, jos jedan, … oni u buducnosti, bolje ne mogu, sigurno, … rezultat je ovo maksimalnog koristenja, rersursa, … vrijeme ce numitno, trositi njihove “resurse” … ijako kazu nijesu partija vlasti, bas to jesu, … nova vlast u NK, mora mudro, … ovo je tek pocetak, treba nastaviri jos jace, … ko zna zasto ovo dobro, … aj’ zdravo, …

 4. Helm komentariše

  Neka vam je sa srećom pobjeda narode 🔴🔵⚪ i da bude na opšte dobro i korist cijelom narodu u Nikšiću.

  Zahvaljujući rekordnoj izlaznosti naroda 🔴🔵⚪konačno je srušen još jedan bastion lopovsko-kriminalno-izdajničke hobotnice.

  Svaka čast Nikšićani i neka vam sija vječni plamen slobode.🗽🌝🌞

  Na mnoga ljeta!

  4
  3
 5. NIKO99 komentariše

  Moramo se otarasiti Zdravka Krivokapića, agenta BND-a, čiji je cilj da obezbjedi preživljavanje NATO podrepica. Cilj NATO je islamizacija Crne Gore i stvaranje Velike Albanije. Pitanje našeg opstanka je vezano za što brži odlazak Premijera. Njegovom krivicom DPS je ostvario bolji rezultat nego na parlamentarnim izborima. Jasno je to svima. Gadi mi se Joanikije jer je ispao budala. Da je Amfilohije živ ovo nebi moglo da se desi.

  3
  2
 6. Ivi komentariše

  BRAVO SRBI! Nikad u Nikšiću RIM, pardon MIR, JAČI SMO. JAČI SMO OD Goce mesarice, jači smo od sokića Ranke, JAČI SMO OD STRANIH AMBASADA! BRAVO SRBI! NIKAD RIM (to je mir)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.