Zeleni talas organizuje veliku akciju sadnje crnog bora u Baru

0

Zeleni talas najavljuje novu ekološku inicijativu koja će se održati u nedelju, 9. juna, u 10:00 časova na lokaciji Šumica u Baru. U saradnji sa Montenegrin Beauty i Sportsko-rekreativnim Centrom Topolica, organizovana je akcija sadnje

Kako su istakli iz Zelenog talasa ova akcija predstavlja dio kontinuiranih napora organizatora da doprinesu očuvanju i poboljšanju životne sredine kroz konkretne aktivnosti koje angažuju lokalnu zajednicu. Sadnjom 12 sadnica crnog bora doprinosimo očuvanju lokalne vegetacije, poboljšanju kvaliteta vazduha i stvaranju prijatnijeg i zdravijeg okruženja za sve građane i građanke Bara. Ovakve akcije su važne jer pomaže u obnovi prirodnog balansa i pružanju staništa za lokalnu faunu, čime se dugoročno unapređuje životna sredina.

„Veoma smo srećni što imamo priliku da organizujemo ovu zelenu akciju u Baru i zahvaljujemo našim partnerima Montenegrin Beauty i Sportsko-rekreativnom Centru Topolica na podršci. Verujemo da zajedničkim snagama možemo postići velike stvari za našu životnu sredinu,“ izjavili su iz Zelenog talasa.

Pozivamo sve građane i građanke Bara, kao i stanovnike drugih gradova, da se pridruže ovoj akciji. Akcija je otvorena za sve volontere i ljubitelje prirode. Učestvovanjem u akciji sadnji, pruža se zajednički doprinos stvaranju zelenijeg i zdravijeg okruženja za sve nas.

Za sve informacije zainteresovani/e mogu pisati na društvenim mrežama Zelenog talasa ili putem mejla [email protected]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.