Zdravo Berane raskrinkava DPS: Brat Vuke Golubovića primao socijalu za drva

0

Koalicija „Zdravo Berane“, javnosti dostavlja novi spisak imena funkcionera i istaknutih članova DPS-a koji su, kako tvrde, i pored dobrih zarada koje ostvaruju radeći na odgovornim mjestima u javnim ustanovam i preduzećima, od Centra za socijalni rad dobili jednokratnu novčanu pomoć uoči parlamentarnih izbora, održanih oktobra 2012. godine.
“To su: Milorad Barjaktarović, direktor filijale Crnogorske komercijalne banke u Beranama – 500 eura za drva i struju, Selvudin Šabotić, šef Područne jedinice Uprave za šume iz Petnjice – 385 eura, Milorad Golubović šef Područne jedinice Uprave za šume u Beranam i brat bivšeg predsjednika opštine Vuke Golubovića- 560 eura za drva i struju, Aljko Rastoder, direktor Osnovne škole u Savinom Boru – 440 eura za namirnice, Vasko Vujović, direktor Srednje elektrotehničke škole – 560 eura”, navode u saopštenju.
Po njihovi riječima, socijalnu pomoć primaju i Nebojša -Bobo Babović službenik Sportskog centra – 500 eura za drva i struju, Milorad Portić, šumar pri Upravi za šume – 500 eura za namirnice i struju, Muzafer Kršić, sekretar OO DPS-a Petnjica 420 eura, Dalibor Radičević, privatnik – 420 eura, Edis Škrijelj, službenik MUP-a u Beranama – 515 eura na ime školarine, Vaso Deletić radnik Osnovne škole u Šekularu i predsjednik mjesnog odbora DPS- a – 500 eura za namirnice i struju, Senad Rastoder, odbornik DPS-a iz Petnjice – 400 eura.
“Na listi su i Izet Škrijelj, nastavnik u Osnovnoj Školu u Savinom Boru – 450 eura, Sreten Stijović, službenik – 500 eura, Rahman Adrović, radnik Elektrodistribucije i sadašnji odbornik DPS-a u Petnjici – 245 eura, Danilo Janjić, član OO DPS-a – 350 eura za namirnice i struju, Smajo Ramčilović, službenik – 490 eura, Jasmina Filurija, pedagog u Osnovnoj školi u Petnjici – 470 eura. Rifat Adrović radnik Elektrodistribucije i član OO DPS-a – 425 eura, Miketa Lutovac, član OO DPS-a – 245 eura za namirnice i Zeno Skenderović, vozač u Domu zdravlja 500 eura”, dodaju iz ove koalicije.
Zdravo Berane poručuje da su ovo samo neka lica koja su se, kako tvrde, uz odobravanje nadležnih institucija, drznula da podnesu zahtijeve za dodjelu jednokratnih pomoći i da tako uzmu novac od sirotinje da bi zadovoljili svoje nezasite prohtjeve.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.