Zbog veza sa Lukom Bojovićem i “škaljarcima”: “Kavčani” naručili likvidaciju brata Luke Đurovića!

Zbog veza sa Lukom Bojovićem i “škaljarcima”: “Kavčani” naručili likvidaciju brata Luke Đurovića!

Iza pokušaja likvidacije Jova Đurovića iz Bara kome je postavljena eksplozivna naprava na motocikl, stoji “kavačka” kriminalna grupa, saznaje Borba. Jovo Đurović je brat sada polojnog Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića i “škaljarske” ekipe. Bomba koja Đuroviću bila namijenjena, slučajno je pala sa motocikla u centru Bara, prije desetak dana.
Prvi rezultati istrage ukazuju da je Đurović na meti “kavačkog” klana koji je suprostavljen “škaljarcima” i Luki Bojoviću. Vjeruje se da je Jovo Đurović, nakon pogibije njegovog brata Luke naslijedio sve njegove poslove.
Istražitelji vjeruju da su “kavčani” imali najveći motiv da izvrše ovu likvidaciju.
“Istraga ide u više pravaca, ali su “kavčani” glavnoosumnjičeni, kazao je naš izvor iz policije.
Ime Luke Đurovića se nalazilo u “bijeloj knjizi”, policijskom dokumentu OCTA – Procena opasnosti od organizovanog kriminala u Crnoj Gori, gdje je prema navodima bio vođa najjačeg kriminalnog klana u Baru. Đurović je poginuo u saobraćajnoj nesreći, kao suvozač, u oktobru 2013. na putu Kotor – Tivat, na izlazu iz tunela Vrmac.
Foto: RTCG

Related posts

1 Comment

  1. Vasilije

    DF se sifrovano obraća Medenici tako da mi obični smrtnici treba da naganjamo ko je “lovackigonic” na koje se dvostruko ubistvo misli itd. Nema potrebe da se DF plaši nekog potsjecanja citaoca i da tjera čitaoče da nagadjaju o sadržaju njihovog saopstenja.

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *