Mladen Mikijelj

Zbog nebezbjednosti: Karleuša otkazala nastup na Medicinijadi u Budvi

0
Jelena Karleuša otkazala je nastup na Medicinijadi koja je planirana da se održi  u Budvi.
Njeno saopštenje prenosimo u cjelosti:

– Dragi moji studenti zdravstvenih fakulteta, Medicinijada 2024. je planirana u Crnoj Gori u Budvi, kao i moj koncert na istoj. Organizator me je obavjestio da ste zbog mene kupili više od 4.000 karata do ovog momenta i ja sam beskrajno ponosna i zahvalna što me volite i želite da uživate uz moju muziku.

Kako se zbog uznemirujuće i opasne situacije po gradjane Srbije koji su na udaru tamošnjih ekstremista, Medicinijada ne bi pretvorila u politički i medijski obračun sa jednom političkom strujom iz Crne Gore, a najviše zbog vaše bezbjednosti odlučila sam da kao izvođac ne učestvujem u ovogodišnjem zabavnom programu.

U dogovoru sa dekanima i organizatorima, vidimo se u nekom drugom gradu. Budva i Crna Gora trenutno nisu bezbjedno mjesto za srpske studente i građane Srbije. Još jednom hvala što ste kupili karte i nadam se da vas ovo pomjeranje neće razočarati. Apelujem na vlasti u Crnoj Gori da garantuje bezbjednost građanima Srbije u toj zemlji jer ekstremizam, mržnja i primitivizam vode u propast. Takođe, savjetujem građanima Srbije da se zbog atmosfere mržnje, suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog ljeta. Mi se svakako družimo u vremenu ispred nas – poručila je ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.