“Zbog korupcije i štetnih politika prethodnih vlada, dovedeni smo do ivice bankrota“

6

Najoštrije osuđujemo jučerašnju odluku Skupštine akcionara većinski državne kompanije “13. Jul – Plantaže” da udvostruči dosadašnji iznos novčane naknade predsjedniku i članovima borda direktora firme, saopštili su iz ekspertskog tima Zdravka Krivokapića.

“Razočarani smo neprihvatljivom mjerom fiskalne neodgovornosti koje ovakvi postupci pokazuju. Ovo nije stvar jeftinog populizma, već stvar principa. Svi bordovi direktora preduzeća u većinskom državnom vlasništvu moraju biti svjesni ozbiljnosti i dubine ekonomske krize sa kojom se naša zemlja suočava. Zbog tekuće krize, ali još više zbog korupcije i štetnih politika prethodnih vlada, dovedeni smo do ivice bankrota. Grcamo u dugovima. Naše javne finasije su u rasulu. Pitanja sa kojima se naša privreda suočava ne tiču se privrednog rasta, već pukog preživljavanja.

Da bismo se izvukli iz ovako teške situacije, neophodno je da svi članovi naše zajednice pokažu visok stepen društvene odgovornosti – to mora da počne od vrha. Arčenju narodnih para moramo odlučno stati na kraj”.

6 Comments
 1. Q komentariše

  Banda anticrnogorska lazu ko kerovi, kasa puna, lazima pripremaju pljacku CG a u korist smrdije i smrde musliju.
  Zbijmo redove braco da jbmo majku cetnikklerofasistickim pljackasima sotonjare.

  2
  17
  1. Pele komentariše

   Krivo ti brate a?

   10
   1
  2. Hleb komentariše

   Tako brate… Izdusi slobodno lakše će ti bit…

  3. Dejan komentariše

   Tako je, zbijte redove obavezno. Al’ se prikopcajte odpozadi, sto bi tvoji rekli straga, da bolje drzi ta zbijenost i da se ne izgubite na putu do sume.

  4. Q komentariše

   Posto ocito Borba stoji iza ovih komentara sa ukradenim nick name Q, Q vise nece davati ovdje komentare a vama idiotima drugosrbijanskim i milogorcima ostavljam svoj nik jer sa smecem od ljudi se drugacije ni nemoze. Zbogom tupsoni.

   1. Q komentariše

    Nempj dici ruku na sebe, samo pozitiva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.