Mladen Mikijelj

Zašto je ženama ugodno pružati, ali ne i primati oralni seks?

0

Još dok smo tinejdžeri, društvo nam postavi granice i nivoe intimnih odnosa. Poljubac je prvi nivo. Drugi je internet-seks, treća je oralni, a četvrta ‘pravi’ seks.

No kolumnista Metroa, Rebeka Rid, ne slaže se s tim općeprihvaćenim konceptom.

Zagurati nečiju facu u privatne dijelove, kaže Reid, zahtjeva određenu intimnost između parova. I žena će to, tvrdi, napraviti ‘bez problema’.

 

No kada je obrnuta stvar u pitanju, i kada se oralni seks treba pružiti ženi – dolaze komplikacije.

Zašto je ženama ugodno pružati, ali ne i primati oralni seks?

Mnoge žene čekaju po nekoliko mjeseci kako bi se partneru otkrile na taj način. A čak i one u dugogodišnjim vezama osjećaju nelagodu jer smatraju da im polni organ smrdi ili nije dovoljno dobro obrijan.

24-godišnjoj Džesiki iz Londona, primanje oralnog seksa je submisivan čin. Iako je prvi orgazam doživjela upravo tim putem, tvrdi da je s godinama razvila veliku averziju prema ‘oralcu’ i partnera u toj pozi naprosto odguruje od sebe.

– Dobila sam dobre i loše oralce i sve ih mrzim. Doduše, jako volim davati oralni seks i uživam u seksu, uošteno – kazala je ona.

27-godišnja Olivia također nije pretjerani fan.

– Kako bih uživala u seksu moram se izgubiti u njemu. Tijekom primanja oralca sam vrlo prisutna. Ja sam ‘glavna zvijezda’ i ne znam što mi je činiti. Samo ležim i nadam se kako će muškarcu uskoro dosaditi. A tu su i drugi problemi. Lično su mi vrlo frustrirajući. Muškarci nikad ne pogode klitoris, a ako ga i pronađu ne zadrže se dovoljno dugo – smatra Olivia.

(Večernji.hr)

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.