Za one koji bi u Njemačku: Prodaja ulaznica od 1. decembra

0

Mnogo je Njemačka bliža od Katara. I finansijski pristupačnija. Pa, sama logika kaže da će reprezentacija Srbije sledećeg leta imati još veću podršku nego što je imala na Mundijalu prije godinu dana, a ni ona nije bila zanemarljiva. Na svakoj utakmici bilo je najmanje po 3.000 srpskih fanova.

Fudbalski savez Srbije objavio je danas saopštenje za sve navijače koji su već počeli da kuju planove da odgledaju utakmice Orlova sledećeg ljeta u Njemačkoj.

Prodaja ulaznica krenuće 1. decembra, ali je bitno naglasiti da će se prodavati isključivo preko sajta UEFA i to u elektronskoj formi. Dakle, karte neće moći da se kupe u Fudbalskom savezu Srbije.

Registracija i apliciranje za ulaznice za EP trajaće od 1. do 12. decembra, dok će UEFA u januaru slati mejlove sa detaljima za plaćanje. Same karte biće distribuirane u maju i junu sledeće godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko tri sata prije početka utakmice.

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga će moći da se zatraže najviše četiri ulaznice.

Žreb za grupe Evropskog prvenstva održaće se 2. decembra u Hamburgu, a nakon toga će biti saopšteno i više detalja oko procedure kupovine i distribucije ulaznica i ostalih tehničkih detalja vezanih za navijače.

(Mozzart Sport)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.