Vulin sa ministrima iz Republike Srpske: Srbi će biti zaštićeni gdje god da žive

0

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, uoči Svesrpskog sabora sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom i direktorom policije Republike Srpske Sinišom Kostreševićem u Palati Srbija.

Oni su istakli tokom razgovora da Svesrpski sabor nosi glavnu poruku da su Srbi, gdje god da žive, jedan narod, jedinstven politički narod.

Sagovornici su naglasili da srpski lideri Aleksandar Vučić i Milorad Dodik čuvaju i štite srpske nacionalne interese, i da se to najviše pokazalo prilikom glasanja o sramnoj rezoluciji o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija, gdje je čitav svijet mogao da vidi snažnu borbu Vučića za opstanak i slobodu srpskog naroda.

Vulin, Karan i Kostrešević istakli su da će svi Srbi biti zaštićeni gdje god da žive.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske Karan i direktor policije Kostrešević zahvalili su se Aleksandru Vulinu na svemu što čini za srpski narod sa obije strane Drine, kao i na izuzetno uspješnoj saradnji u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije i direktora BIA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.