Vulin: Niste me spriječili da budem sa Srbima i nećete!

2

“Gospodin Darmanović loše krije strah od svega što je simbol Srbije. Da je mogao da nam prekreči trobojke na reverima i to bi uradio. Ako su uniforme oficira Vojske Srbije problem na grobu Pavla Bulatovića, a zašto onda nisu bile problem na grobu Momira Bulatovića? Tada je delegaciju Ministarstva odbrane Srboje uz mene činio general Želimir Glisović i pukovnik Mimović, obojica u uniformama”, izjavio je ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin odgovarajući ministru spoljnih poslova Crne Gore koji je rekao da poseta ministra Vulina nije bila drzavna već privatna i da “grob Pavla Bulatovića nije spomenik od državnog značaja pa korišćenje vojne uniforme nije opciha koja se razmatra”.

“Je li grob Momirov kulturno dobro, a Pavlov nije? Pokažite nam odluku kojom ste to rešili. Strah vam kalja obraz, i ne trudite se da oponašate Hrvatsku baš u svemu. Možete Vi i nešto sami da smislite. Niste me sprečili da budem sa Srbima, i nećete”, poručio je srpski ministar odbrane.

2 Comments
  1. Pravnica komentariše

    Svaka ti cast!!!

  2. vukota komentariše

    A dje si ti ono sluzio vojsku , kad ti tako uniforma dobro stoji… ? Dje si bio prosle godine, i pretprosle i dvades prije na groblje …? Nego se danas raspistoljio…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.