Vulin: Kad je Tadić bježao, Vučić je bio sa Srbima

Vulin: Kad je Tadić bježao, Vučić je bio sa Srbima

Kada je Kosovo objavilo da je nezavisno, Boris Tadić je pobjegao u Rumuniju, a Aleksandar Vučić je bio sa svojim narodom, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući najnovije napade Tadića koji je predsjednika Vučića optužio za paljenje ambasada.

– Znao je da ne smije da se suprotstavi zapadu i Šiptarima, a pred Srbe nije smio da izađe. Umjesto da je bio u Beogradu i sa svojim narodom dijelio tugu i zauzdavao bijes, Tadić je izabrao da pobjegne u Rumuniju. Vučić je i tada bio sa svojim narodom i pokušavao je da spriječi svaki incident koji je mogao da u ružnom svijetlu prikaže Srbiju – istakao je Vulin.

On je rekao da je Vučiću i kao opozicionaru bilo važno da ništa ne košta Srbiju, a da Tadiću ni kao predsjedniku Srbije to nije bilo bitno, “važno je samo da ne košta njega”. –

“Jedanaest godina nakon paljenja ambasada Tadić koji je tada kontrolisao policiju, službe bezbjednosti, vojsku, optužuje Vučića da je on odgovoran za nerede. U to vrijeme apsolutni gospodar svega u Srbiji, Boris Tadić, nije mogao da zaštiti ni ambasadu u centru Beograda i za to mu je kriv Vučić – navodi Vulin.

Prema njegovim riječima, Tadiću je trebalo 11 godina da izgovori takvu laž i ništa mu ne znači što Vučić ni jednom nije pomenut u bilo kakvoj istrazi.

– Kada je bježao u Rumuniju Tadić je pokazao da je kukavica, izmišljajući o Vučiću pokazao je i da je lažov – ocijenio je Vulin.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *