Vulin: 5.000 zdravstvenih radnika Republike Srpske vakcinu prima u Srbiji

1

Na inicijativu predsjednika Aleksandra Vučića, pet hiljada zdravstvenih radnika iz Republike Srpske primiće vakcinu protiv korona virusa u Srbiji, izjavio je danas ministar unutrašnjh poslova Aleksandar Vulin.

“Razgovarao sam sa predsjednikom Vučićem, on je razgovarao sa nadležnima u Republici Srpskoj, veoma brzo će 5.000 medicinskih radnika iz RS preći u Srbiju i biti vakcinisano protiv kovida u Loznici, Sremskoj Mitrovici i Beogradu”, rekao je Vulin u izjavi za BN tv.

Vulin je istakao da predsednik Vučić vodi računa i brine o Republici Srpskoj i to nikada neće prestati da radi.

Ministar je kazao da mu je drago što se Republika Srpska razvija i da će Srbija na čelu sa Vučićem, još više ulagati u Srpsku.

“Drago mi je da se Republika Srpska razvija, mi ulažemo u RS, zato su naši odnosi tako puni, toliko plodotvorni. U Republiku Srpsku je ušlo 82 miliona evra, direktno iz budžeta Vlade Srbije i dato je svakoj opštini u RS i u opštinama u Federaciji sa srpskim većinskim stanovništvom”, rekao je Vulin.

Ministar je istakako da se o svakom detalju vodi računa da bi Srpska bila sigurna.

“Teško je naći da je neko iskreniji u svojim odnosima prema Republici Srpskoj od Aleksandra Vučića”, naveo je Vulin u izjavi za bijeljinsku televiziju.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    POČELA VAKCINA IJA U REPUBLICI SRPSKOJ! SREĆNO! DA SE VIŠE NE UMIRE.

    1
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.