Vuksanović Stanković odgovorila Krivokapiću: “Nesposobni imaju sposobnost da uspješno onesposobe sposobne”

8

Povodom izjave premijera Zdravka Krivokapića: “Ono što se dešava danas u Tuzima ne služi na čast nikome”, oglasila se na Twitteru poslanica u Skupštini Draginja Vuksanović Stanković, napominjući da ono što radi premijer ne služi na čast Crnoj Gori.

“A, ono što radite Vi, Premijeru, sa Vašim nesposobnim apostolima ne služi na čast Crnoj Gori! ‘Nesposobni imaju sposobnost da uspješno onesposobe sposobne…’ “.

8 Comments
 1. Vitez komentariše

  Jebes li se Draginja?,kazu da se deres kao magarica kad Ti se zaprdi u picajzlu

  13
  3
  1. Tulumbe komentariše

   Kažu i da prdi ako je otvorena.

   7
   1
   1. Dejan komentariše

    Novi stanovi imaju zvucne izolacije, pa komsije Nista ne cuju.
    Obicno prcevi su gornji a kozlac stenje ispod

 2. Rodjo komentariše

  Vidi ove paranormalne dame iz seksualne države. Počela i ona da pametuje. Čovjeku se zgadi pici mici kad vidi kakvih žena ima.

  13
  3
 3. PRAVEDNIK komentariše

  DRAGE DJE SI TI KOMITKINJO I OSTALA DRUZINA DA BRANITE tekovine crne gore i evroatlantske integracije i multietnicki sklad . sve vise i vise se javljas na ovim portalima kako se tvome ivici blizi kraj . dali se ti drage prcis i dalje i kako te onaj nilski konj nateze , jeli odosprijed ili otpozadi objasni ti nama i ko je bolji ivica ili novak .

  6
  1
 4. SanelaCH komentariše

  Cudi me da joj premijer tolerise stalne ponizavajuce kritike. Zabranila mu je ljubljenje ruke popovima, a sad ga prati kako prica. On ce udariti rukom o stolu kad ocijeni situaciju. Draginja bi mu mogla biti scer, pa i da ima malo respekta prema starijima pokazala bi da je vaspitana. Uobrazila je da joj nije niko ravan. Cudi me da je suprug izdrzao ovoloko.

 5. Dejan komentariše

  Bog je lavu grivu dao te ga pravi lavom, a Draginja nema grivu pa se prci na lavove.

 6. Andrija2010 komentariše

  nije vredna pomena.tako je jadna i nikakva da je komentar suvisan..samo neka vidi muflona sa kojim je nekada dijelila krevet..pi..dvije odvratnije face od ivice i sanjice damjanovic u cg nema

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.