Vuksanović Stanković: Legitimne razlike da rješavamo dijalogom

1

Predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković osudila je sve incidente koji su se desili u proteklih dana u Crnoj Gori i pozvala sve građane da “legitimne stavove iskazuju na civilizovan i dostojanstven način, a sve političke i društvene aktere da se uzdrže od neodmjerenih poruka i da svojim djelovanjem pospješuju kulturu dijaloga”.

“Građani žele da žive u slozi, zajedništvu i ambijentu međusobnog uvažavanja koje je ovih dana na ispitu zbog želje grupica ekstremista da se sukobljavamo zbog različitosti koji postoje u svakom normalnom društvu. Sazrelo je vrijeme da se ujedinimo oko dobra, oko poruka mira i tolerancije koje ovih dana i možemo da čujemo od mnogih društvenih aktera, a da sve legitimne razlike rješavamo dijalogom, kako i priliči svakom demokratskom društvu. Na svima nama je odgovornost da te poruke suživota i međusobnog uvažavanja budu jače od poziva na obračun, prebrojavanja ‘naših’ i ‘njihovih’, udaranja u nacionalne bubnjeve i mržnje prema komšijama”, navela je ona.

1 Comment
  1. Sve bi dala da moze opet u vlast komentariše

    Cuti olosu zenski, dje ti je Novak pardon Ivica postenjacina bajna. Ti i Ranja krivi nekoga da pozovete na dijalog, drzaci kesa, lopovi bijedni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.