Vuksanović Stanković: Izađite na izbore u nedjelju i zaokružite listu broj 4 – SDP JAKA CRNA GORA!

0

Glasanjem za SDP glasate za šansu da u naredne četiri godine prosječna plata poraste na 700 eura, da prosječna penzija za one koji su gradili ovu zemlju bude 350 eura a da minimalna plata bude 300 eura, umjesto današnjih 222 eura.

Smanjićemo poreze i doprinose i pomoći domaćim malim i srednjim preduzećima da ojačaju, povećaju zarade svojim radnicima i investiraju u novu proizvodnju.

Zajednički ćemo se izboriti za promjene koje su neophodne Crnoj Gori.

Naša budućnost je sekularna i pravna, multietnička, građanska, ekonomski razvijena, evropska Crna Gora, sa poštenom vlašću koja će raditi u interesu građana, a ne u interesu male grupe povlašćenih i tajkuna. Kada formiramo poštenu i sposobnu Vladu možemo obezbijediti vladavinu prava i završiti pregovore sa Evropskom unijom do 2024. godine.

Svi strateški uspjesi Crne Gore su ostvareni sa SDP-om. Mi sa svoje 3 decenije časne istorije garantujemo obećanja za budućnost. Da bismo imali jaku Crnu Goru, ona mora da pripadne svima. Zbog toga slobodno izađite na izbore u nedjelju i zaokružite broj 4 – Jak SDP – Jaka Crna Gora!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.