Vukićević: Zašto Dragan Bokan nije priveden kao što su privedeni Budimir i Marina Krstović kad je u njihovom magacinu takođe pronađena droga u pošiljci banana?

2

U logističkom distributivnom centru (LDC) kompanije Voli Trade, koja je u većinskom vlasništvu biznismena Dragana Bokana, otkriveno je oko 400 kilograma kokaina. Kokain su otkrili radnici ove kompanije, magacioneri. Jedini uhapšeni je špediter iz Bara, Đoko Drobnjak.

Specijalno državno tužilaštvo i crnogorska policija su nekoliko dana nakon što je velika količina droge otkrivena u magacinu kompanije Voli slavodobitno održali pres na kom je bilo riječi o ovoj „spektakularnoj“ akciji, čiji je glavni junak magacioner Volija, kazala je za IN4S, poslanik u Skupštini Crne Gore i potpredsjednica Demokratske narodne partije, Maja Vukićević.

Po njenim riječima, ostaje nejasno, ako je droga već propuštena kao što žele da nas ubijede, i ako se čekalo da se vidi gdje će ista završiti, i ako kao što SDT tvrdi kompanije Voli i Dragan Bokan nemaju ništa sa zaplijenjenom drogom, zašto se na ovaj način reagovalo na poziv magacionera Volija, zašto droga nije praćena do krajnje destinacije.

„Zašto Dragan Bokan nije priveden kao što su privedeni Budimir i Marina Krstović kad je u njihovom magacinu takođe pronađena droga u pošiljci banana“, kazala je Vukićević.

Podsjetimo, zbog tovara od skoro tonu i po kokaina, pronađenog u Zeti, jedini koji su u Spužu, su vlasnici magacina u kojem je pronađena droga Budimir i Marina Krstović, otac i kćerka.

(IN4S)

2 Comments
 1. milos komentariše

  Valda zato jer su prijavili da im je stigla droga umjesto banana a Krstovici nijesu

 2. Lola komentariše

  Zato sto je sad Dritanov covjek.
  Dritan iz Vlade.
  Najveci kancer je on.
  Procitan je.
  Dati mu mhesto potpreshednika Skupstine i samim tim izborna volja gradjana ce biti zadovolhena.
  Prepao se lokalnih izbora Dritko, pa udara na formiranhe nove vlade.
  Znamo mi Dritko da si vrsio pritisak po stranim ambasadama da se Leposavic smijeni zato sto je Srbin.
  Ti si Albanac, treba li i mi da idemo od ambasade do ambasade i da vrsimo pritisak da Albanac ne moze da bude potoreshednik vlade.
  Smeta vi kad Zdravko podje u Trebinje, sastane se sa presjenikom Zeljkom i Dodikom, smeta sto je bio u BG sa Brnabic i ostalim min i Vucicem.
  Tebe Dritko licno.Smeta ako se sastane sa patrijahom…
  Zapitas li se da li smeta nama sto ides u sastajes se sa Edi Rampm, Kurtijem, zvasim vjerskim poglavarima, sto se sadtahes sa Bakirom Izetbegovicem i tako redom?
  Sve ti mozes , da serucis po Sarahevskim kaficima, , a mi pravoslavni sa nasim predstavnicima ne mozemo.
  Kako se ovo zove SOVINIZAM? he li?
  Zna se da po svijetu ides da blatis sve pravoslavo sto je….
  Jedno veliko hvala presjedniku CG Milu Djukanovicu, sto je prozrio tvoju namjeru da clanicu tvoje partije URE Milku Tadic Mijovic ne postavi za ambasadorku u SAD.
  Tu si Dtitko mislio da mozes da sprovodis plan URE i unistenja vecinskog pravoslavnog naroda , pogotovo onog koji se izjasnjavaju kao SRBI.
  NAUSTI MHESTO PREMIJERA. Tada ce vlada funkcionisati besprekorno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.