Vukićević: U Crnoj Gori se u poslednjih pola godine sa ženama sa javne scene obračunava na najprimitivniji mogući način

1

Ogavnu karikaturu na kojoj su ministarka Vesna Bratić i Vladika Joanikije neću objaviti, a zamolila bih i vas da je ne objavljujete, takve stvari ne treba da imaju mjesto u javnom prostoru, apelovala je poslanica DNP-a Maja Vukićević, na svom Fejsbuk profilu.

“Nažalost, u Crnoj Gori se u poslednjih pola godine sa ženama sa javne scene obračunava na najprimitivniji mogući način. Nije prvi put da se ministarka Bratić našla na meti primitivnih napada. Ono što je primjetno su i dvostruki aršini koji su prisutni, pa su tako oni koji sebe vole da predstavljaju kao “građaniste” vrlo selektivni u osudi napada”, napisala je Vukićević.

Ona je naglasila da kod ovakvih slučajeva se ne smijem imati selektivnost.

“Činjenica je i da je prije nekoliko dana poslanica opozicije gospođa Vuksanović bila meta jednog neprimjerenog napada, smatram da se sa svima može polemisati argumentovano, bez vrijeđanja, koliko god da se ne slažemo u političkim stavovima.”, rekla je Vukićević.

Ona je dodala da je na nama je da svi zajedno utičemo da se ovakve stvari ne ponavljaju.

“Što se tiče vrijeđanja kojem su izloženi naše vladike i sveštenici, vrijeđanje vjerskih lidera, ma kojoj konfesiji da pripadaju, nije ništa drugo do širenje vjerske mržnje, pa počinioce u skladu sa tim i treba krivično procesuirati”, zaključuje poslanica Vukićević.

1 Comment
  1. Knez komentariše

    Red bi bio da svi javno osude ovakave stvari i da ne nailazimo na takav šovinizam u buduće prema bilo kome.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.