Vukićević: Odlaganje Zakona o tužilaštvu ide na ruku samo DPS-u!

9

Poslanica Demokratske narodne partije (DNP) u Skupštini Maja Vukićević poručuje da je traženje odlaganja rasprave o Zakonu o državnom tužilaštvu od strane Vlade potez koji ide na ruku samo DPS-u, i kojim bi se pokazala slabost.

Nažalost kao i uvijek kad treba doneti neke bitne odluke tu je Evropska komisija, Evropska unija, da se Vlada zakloni iza njih, ističe ona.

Tako je bilo i kad su se produžavale sankcije Rusiji, to se pravdalo pregovorima sa EU, iako je Crna Gora samo jedna od ukupno dvije zemlje, druga je Albanija, koje su u procesu pregovora, a koje su uvele sankcije Rusiji, to nisu uradile ni zemlje iz regiona, Srbija, ni Sjeverna Makedonija, navodi Vukićević.

To je nažalost potreba da se pokaže podanički mentalitet. Naša Vlada treba da zna da su za nju glasali oni koji žele promjene, oni koji žele smjenu korumpiranog tužilaštva koje je gonilo političke protivnike DPS-a, koje je progonilo nevine ljude, sveštenike, tužilaštva koje i danas izdaje naloge da se hapsi Dara sa Smokovca, a da se pusti na slobodu Brano Mićunović, kazala je ona.

“E da se ne bi više pravdali sa onim da to hapsi bivši režim, potrebno je krenuti u reforme. Uostalom, pravosuđe je tačka koju su baš EK i EU najviše kritikovali i po ovim tačkama ne bi smjelo da bude ikakvih popuštanja”, precizirala je Vukićević.

Ovakvo tužilaštvo kakvo je danas znači da se ništa u sistemu suštinski ne mijenja, zaključila je ona na svom Facebook profilu.

9 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Bravo za komentar !.
  Nije sve “crno na belo” , svet je raznolik i pun drugih boja !.
  Ima i drugacijih mišljenja, to je demokratija, usuditi se i istinu reci, pa makar to i jedna EU ili Amerika bila !.

  10
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … bas ti koji si kontra svemu, pa i sebi, …govoris o raznolikosti, … smijes se sam sebu u facu, … ti se nasao da “ratujes” i potiv EU I US, … “umno” nema sta, … aj zdravo, ..

   1. Kontra revolucija komentariše

    Hoceš sendvic Lipa, vidim da si se nešto zabrinuo za EU i Amerikance ?.
    Da nisi zapošljen u nekoj ambasadi ili se javljaš iz nekog zagrebackog podruma !.
    Ulizavanje i fukarluk mogu vremenom postati unosan posao i dobroplaceni zanat, nema šta !.
    A obraz i cast ?.
    Ako ga dosad nisi imao neceš ni sada, nismo svi isti, nije sve “crno na bjelo” !.

 2. Q komentariše

  Ima li sto gore kad se covjek treba boriti protiv Vlade koja bi trebala biti njegova a nije.Krivokapicu daj ostavku najveci si crnogorski prevarant u istoriji i kao takav ces i biti zapamcen no tebe nije briga obraza nemas.

  10
  1
 3. Džonatan Livingston komentariše

  odgovara im i da EU misli da su oni veći evropejci od ove vlade! Valja bit mudar, EU može napravit ogroman pritisak ovoj vlasti ako se odluči za to, a tu jača DPS, koji će umjesto ove ratno huškačke retorike opet posta pro evropski. Čist dokaz je slogan za nikšićke izbore.

  2
  2
  1. kuca komentariše

   Da li Cg mora radit sama protiv sebe iako nikad nece postati clan Eu?

 4. Ivi komentariše

  Ma to je izmišljotina Zdravka i Abazija.

 5. Roberto komentariše

  Tvoj Komentar
  Samo vi skrenite sa
  kursa euroatlanskih
  integracija,onda bi vam
  trebalo zabraniti ulazak u
  europsku uniju i kao turistima
  neznam šta vidite u Rusiji
  a koliko znam tamo vlada
  jad u bijeda,fuj stoko jedna.

  1. LipaLipa komentariše

   ,… po niku bih zakljucio, … da ne znas staru srbsku(kao da ja ruska) manrta, … “malo bilo sve se preokrnu”, … da ne navodim kontekst, potrazi, … Rusiji ne treba nista od evrope, amerike(“sile velike”), … imaju svega (hrane prije svega) za koju milijardu, … neka imaju, vazda imali, pratilo ih svako dobro, sreca, … pomocice i nama, kao sto su i pomagali, vazda, … ne prizivam(postarali se oni sami), vidjecemo ko ce biti “bijeda, stoka”. … aj’ zdravo, rob(berto), …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.