Vukićević: Koalicija “Za budućnost Nikšića” pobijediće lopovski DPS!

22

Piše: Boško Vukićević

Novoosnovani pokret “Za život Nikšića” predstavljaće autentično osvježenje na narednim opštinskim izborima koji su krucijalni za budućnost Crne Gore. Široka grupa nikšićkih ljekara i intelektualaca koja je osnovala ovaj pokret svakako zaslužuje povjerenje, ali i poštovanje građana. Podsjetiću, radi se slobodnim ljekarima i intelektualcima koji su među prvima, od svih strukovnih udruženja, podržali čudesne litije javnim potpisivanjem i apelima, a bili su i predvodnici nekih molitvenih hodova.

Dakle, oni su javno stali u odbranu svoje Crkve, ali i protiv diktatorskog režima, onda kada je bilo najteže, tj. onda kada je postojala realna mogućnost da snose ozbiljne posljedice zbog sopstvene hrabrosti i pravednosti. Tj. nijesu sačekali kao mnogi drugi, koji su danas prilično bučni i teatralni, da tek nakon pada režima na izborima istaknu sopstvenu “prvoboračku” ulogu. Ne, ustali su protiv tiranije onda kada je trebalo.

Znajući za moj dugogodišnji antirežimski angažman, a i iz prijateljskih razloga, ovi ljekari i intelektualci su me zvali da im pomognem i da ih posavjetujem. Takvu misiju sam sa zadovoljstvom prihvatio, te smo u prethodna nekolika mjeseca održali više korisnih sastanaka. Mislim da pokret “Za život Nikšića” predstavlja svojevrstan bonus, dragocjenu dodatu vrijednost za cjelokupan opozicioni ambijent u Nikšiću. Tim prije što imaju kapacitet da privuku glasove i onih koji su tradicionalni apstinenti ili koji nijesu zadovoljni dosadašnjim učinkom opozicije. Radi se o ljudima koje poznaje čitav grad, po dobru, jer svakodnevno spasavaju živote. Sada im treba dati priliku i da učestvuju u spasavanju i budućem prosperitetu njihovog grada.

Pokret “Za život Nikšića” je odlučio, što je bio i moj savjet, da nastupi u okviru široke koalicije “Za budućnost Nikšića”. Mislim da ova koalicija ima dobru šansu da premaši rezultat koji je ostvarila na avgustovskim izborima na državnom nivou, a da po ukupnom broju glasova bude čak i ispred lopovske DPS. Pokret “Za život Nikšića” će značajno doprinijeti i da za široku koaliciju glasa i pretežan dio intelektualne elite grada pod Trebjesom.

U ovih par nedjelja koliko je preostalo do ključnih izbora, od suštinske je važnosti da opozicione liste u najvećoj mogućoj mjeri smanje međusobna napadanja. Uz “Za budućnost Nikšića” očekujem i da lista okupljena oko Demokrata, koja je takođe kvalitetna, ostvari dobar rezultat, te da će samo ove dvije koalicije imati dovoljno glasova za apsolutnu većinu. Kao što sam već isticao, očekujem da će na martovskim izborima u Nikšiću DPS biti žestoko potučen, kao i da će takav poraz dovesti do političke marginalizacije i mogućeg nestajanja te stranke. Katastrofa DPS-a imaće blagotvoran uticaj na proces demokratizacije i oslobađanje institucija u našoj zemlji.

22 Comments
 1. Darko komentariše

  Popusi kurac govnaru izdajnicki
  Splacino

  3
  21
 2. Bato komentariše

  Tik tak…Još malo bando lopovska DPS-ovska

  17
  1
  1. Ivi komentariše

   Tako je Darko, teški govnar.

   3
   7
 3. Maja komentariše

  Naravno oobjednicka koalicija!!!

  10
  1
 4. Ivi komentariše

  Kako se prešaltalo Zdravkov crkvenjak. Koji je ovo….

  5
  5
 5. Mika komentariše

  Narod je uvijek za prave ljude i pravu politiku.

  10
 6. Vanja komentariše

  Narod će dati svoj glas pravim ljudima. Podrska za Snp i,, Za buducnost Niksica,, najkvalitetnija lista.

 7. Maja komentariše

  DPS je pokrao narod ne samo u novčanom već i u intelektualnom smislu. Vrijeme je da pošteni časni ljudi dođu koji će cijeniti svoj narod!

 8. Marko komentariše

  Otkucavaju zadnji minuti i sekunde bahatoj i kriminalnoj vlasti DPSa.

 9. MatijaF komentariše

  DPS je uništio sve što se moglo uništiti. Krajnje je vrijeme da se miču, a u Nikšiću će uskoro zasijati iskra slobode i pravde !

 10. Koko komentariše

  Vrijeme je za promjene. DPS vrijeme je prošlo! Treba MLADOST da živi, narod puštiti da bira.

 11. Niksicanin komentariše

  Amin Bože daj 💪💪💪 4 💪💪💪

  3
  1
 12. PetarNK komentariše

  Doslo je vrijeme da DPS odlazi, a njegovi se clanovi i dalje ne mogu pomiriti sa tim. DF do pobede.

 13. Vuk Miljanic komentariše

  Dobrodosli u jedinu opciju koja garantuje prosperitet svim Niksicanima

 14. Gabrijela komentariše

  Baš ovako. Razmontiraćemo ih.

 15. Slave komentariše

  Proljeće na moje rame sljeće. Poslije osvježenja, stiže i otopljenje. Voljena, Crna Goro, opet ćeš biti slobodna i silna!

 16. Todorina komentariše

  Prisutvovaćemo veličanstvenom porazu DPS-a, a s druge strane veličanstvenoj pobjedi istine i pravde. Živjeli! ZBNK

 17. Lorena komentariše

  Pobijedit ce, i slavit ce! Samo jako❤️❤️

 18. Marko komentariše

  Za budućnost Nikšića!

 19. Lazo komentariše

  Prijatelj Boško je ovo jako lijepo napisao! Velika podrška za veliku koaliciju!

 20. Mićko komentariše

  Za budućnost Nikšića je jedina prava opcija!

 21. Milica komentariše

  Najbolji izbor zaokruziti 4 ! Za buducnost Niksica !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.