Vukićević: Kad se uzmu u obzir sve okolnosti naša koalicija se ostvarila fenomenalan rezultat

6

Poslanica DF-a i potpredsjednica DNP-a, Maja Vukićević, poručila je da je koalicija Za budućnost Nikšića, kad se uzmu u obzir sve okolnosti, ostvarila fenomenalan rezultat.

„Imali smo protiv sebe mnogo protivnika, i na kraju pokazali da nas je teško uništiti i pobijediti. Ponosna sam na svoje prijatelje iz Nikšića.

Novom gradonačelniku Marku Kovačeviću čestitam i želim mu puno uspjeha na novoj funkciji. Svi koji žele ovo da prikažu kao neki neuspjeh DF-a i sami su svjesni da se zanose, od kad postoji DF slušamo priče da nemamo cenzus, ali smo na kraju ostvarili odličan rezultat i pomogli da se u gradu pod Trebjesom konačno smijeni DPS“, naglasila je Vukićević.

Ona je rekla da je najbitnije to što je Nikšić konačno oslobođen, a svi koji će u narednom periodu vršiti vlast u tom gradu treba već od sjutra da razmišljaju kako da riješe mnogobrojne probleme građana Nikšića, jer je situacija u tom gradu, kako je dodala, zaista loša – nezaposlenost i siromaštvo su nažalost zavladali u nekad velikom privrednom gigantu, i zbog toga je nerazumljiv onoliki broj glasova koji su dobili oni koji su uništili Nikšić.

„Činjenica je da su se kao i ranije služili sličnim mahinacijama, da su prebacivali građane iz drugih gradova u Nikšić, i da su sve svoje resurse upotrijebili da ostvare željeni rezultat, ali im je i to bilo malo da zadrže vlast u Nikšiću. Neka je srećno svim pobjednicima i građanima Nikšića!“, zaključila je ona.

6 Comments
 1. akvarius komentariše

  Tako je Majo prosto sto je dps tako naucio nego i oni sto su dosli na Srbskim glasovima nego to ce im se obiti o glavu.

  12
  1
 2. pošieno-spisak birača. komentariše

  Svoje u NK a DF ovce u PG.Još da se izbace Luksenbur i Namačka .Pošteno.Đinđić

  1. kuca komentariše

   Posteno Krivokapic.

 3. Ivi komentariše

  NIKŠIĆ JE KOMITSKA GROBNICA.

 4. Rade komentariše

  Jeste mnogo ste jaki, a ponajviše zahvaljujući mlatunjanju Medovom i Milanovom.

  2
  5
 5. kuca komentariše

  Kad DF misli pozvati Krivokapica i traziti ono sto mu pripada ili uskratiti podrsku prevarantu.Pa necete reci da je samo DF-u stalo di slobide a aki jest nek Demokrate i URA idu uz DPS istorija ce dati sud a zivot je kratak da bi trpili Krivokapuca i Abazovica dalje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.