Vukčević: Okupljeni očekivali da budu udostojeni od strane Krivokapića

2

Član Mreže mladih Pokreta za promjene Danilo Vukčević nakon današnjeg okupljanja ispred Skupštine Crne Gore, koji je imao za cilj odbranu volje slobodnog naroda koji je glasao za promjene, kazao je da su okupljeni očekivali da budu udostojeni od strane premijera Zdravka Krivokapića. Vukčević je najavio da će slobodni narod snažno stati uz Leposavića, te da će istinska volja građana na kraju izvojevati pobjedu.

Vukčević tvrdi da je dosta bilo rušenja volje građana.

“Da je premijer iskazao iole poštovanja kao što je to uradio sa Cetinjanima i Komitama vjerovatno bi imali konstruktivno razjašnjenje situacije”, ističe Vukčević.

Kako je naveo, okupljeni građani postavili bi mu pitanja u vezi Leposavića, koji, kako je kazao, najviše preslikava volju parlamentarne većine,te i za krajnje neophodno čišćenje biračkog spiska.

“Treba napomenuti da je upravo ministar Leposavić onaj koji je predlagač zakona o amnestiji za ljude koji su kažnjeni na litijama, kao i zakona o slobodni vjeroispovjesti”, ukazuje on.

S druge strane, dodaje Vukčević, Milatović i Spaić su samo iskulirali građane.

“Međutim, moramo poručiti da će slobodni crnogorski narod snažno stati uz ministra Leposavića, te da će istinska volja građana na kraju pobijediti u velikom sjaju. Nema povlačenja, nema predaje, sloboda ili ništa”, zaključuje u Vukčević.

2 Comments
  1. cedo komentariše

    A STO OCEKIVATI OD JEDNOG ALKOSA

    2
    1
  2. Q komentariše

    Ako Krivokapić i sutra bude premijer sve je otišlo u tri p.m.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.