Vučurović: U besudnoj zemlji Crnoj Gori diktator Đukanović diktira presude

Vučurović: U besudnoj zemlji Crnoj Gori diktator Đukanović diktira presude

Poslanik Demokratskog Fronta Jovan Vučurović saopštio je prvog dana jesenjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore da je jučerašnju, sramnu presudu poslanicima DF-a naredio lično Milo Đukanović, poručivši da nikakva hapšenja i progon neće zaustaviti DF.

„Ovu jučerašnju bruku, naredio je lično predsjednik DPS-a. On je na čelu tužilaštva i sudstva, jer te institucije ne postoje, samo sitni korumpirani likovi. U besudnoj zemlji Crnoj Gori postoji dikatator i on određuje kazne. U besudnoj zemlji se čeka svaki povod da se udari na političke neistomišljenike, na DF.“, kazao je Vučurović.

Ocijenivši da je jučerašnja presuda sramna farsa, zapitao se da li oni koji su naredili da se lideri DF-a ponovo stavljaju u pritvor znaju da će jednom pasti ovaj režim, i da će se morati suočiti sa svim što su radili i DF i Crnoj Gori, precizirajući da prvenstveno misli na Đukanoviće kao vlasnike ovakve Crne Gore i njihove sluge iz pravosuđa.

„Neko očigledno živi u ubjeđenju da će vječno vladati, ili da će mu se zaboraviti i oprostiti nepočinstva, progon i teror nad nevinim ljudima. Nema oprosta za te i takve. Ovaj lider organizovanog kriminala, koji se našao na poziciji predsjednika države, zaista je u čudnom stanju ako misli da će na ovaj način zastrašiti DF, poslanike DF ili naše ljude“, istakao je Vučurović.

On je dodao da ne postoji način da se zaustavi DF u borbi za slobodnu Crnu Goru, i da su presude, hapšenja, progon, tortura, montirane optužnice sve već viđeno i uzaludno kada protiv sebe imate DF. „Evo tri pune godine svaki režimski gmizavac je krenuo na DF, sve što trči oko trpeze diktatora i gleda da se ogrebe o neke mrvice je zinulo na DF. I niste nas za milimetar pomjerili“, naglasio je.

Osvrćući se na dešavanja iz februara 2017. godine u holu Skupštine, poslanik DF-a je istakao da je DF toga dana branio ne samo svoju čast, nego i čast CG i ovoga doma, od onih koji su pristali da budu puke marionete, sluge u rukama diktatora i ljudi koji mu služe u tužilaštvu.

„Sve što su poslanici DF uradili onoga dana bilo je ispravno. Kao i u životu- neko zaslužuje poštovanje, a neko duboki prezir”, poručio je, dodavši da je jučerašnju bruku naredio lično predsjednik DPS-a.

„On je na čelu tužilaštva i sudstva, jer te institucije ne postoje, samo sitni korumpirani likovi. U besudnoj zemlji Crnoj Gori postoji dikatator i on određuje kazne. U besudnoj zemlji se čeka svaki povod da se udari na političke neistomišljenike, na DF“, zaključio je Vučurović.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *