Vučurović: Carević ima našu podršku, ostvario je odlične rezultate

0

DF snažno podržava gradonačelnika Budve Marka Bata Carevića i ocjenjujemo da je on, za samo nekoliko mjeseci, ostvario odlične rezultate i pokazao na koji način treba da se upravlja opštinom. Marko Carević ima posebno snažnu podršku Andrije Mandića, predsjednika NSD, koji ga je i ohrabrio i podstakao da uđe u politiku poznavajući njegovu sposobnost i odlučnost da uradi sve što može za Budvu, Boku i svoj narod, kazao je Jovan Vučurović, poslanik DF-a.

“Mi smo politička struktura koja zagovara decentralizaciju i niko iz Podgorice ili nekog drugog grada ne može poznavati tako dobro dobro situaciju u Budvi da bi donosio odluke umjesto onoga ko je nosio listu DF na izborima u tom gradu. Zato i Carević ima veliku podršku svojih sugrađana, jer oni registruju da se odluke vezane za Budvu donose u Budvi, a ne na nekoj drugoj adresi i imaju povjerenje u njegov pošteni, domaćinski i odgovorni pristup obavezama i problemima. Takođe, on je na djelu pokazao da je gradonačelnik svih građana i da je spreman da sarađuje sa svima koji mogu da pomognu i donesu boljitak.

Svjesni smo da se u većini slučajeva uspjeh ne prašta, pa i Carevićev rad prate razne opstrukcije i podmetanja. Nadamo se da takve neugodnosti ubuduće neće doživljavati od onih koji bi trebalo da mu budu podrška i partneri, jer će građani svakako znati da procijene svačije namjere i da daju konačni sud. Međutim, sigurni smo da će i oni koji planiraju da ometaju Carevića i njegov kvalitetan rad shvatiti da rade protiv sebe i da im to nije previše pametno”, rekao je on.

DF poziva aktuelnu parlamentarnu većinu u Budvi da rade zajedno i očuvaju opozicionu vlast u ovoj opštini, kako nam se ne bi desilo ono što ovih dana gledamo u Kotoru, gdje se priprema smjena opozicione vlasti i povratak onih koji su uništili i opljačkali ovu opštinu. Pozivamo Budvane da ne dozvole da se taj scenario dogodi u njihovom gradu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.