Vučić: Za osam mjeseci nas čeka pakao oko Kosova

Vučić: Za osam mjeseci nas čeka pakao oko Kosova

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio i da, iako trenutno nema pregovora sa Prištinom, i dalje ima pritisaka kad je riječ o Kosovu i Metohiji.

– Kažete nema pregovora, a ne pitate se kako ste obezbijedili robu u prodavnicama na sjeveru KiM. Ne pitate se ko su ti ljudi koji su radili na tome danima i noćima, ne pitate se koliko je energije, truda i rada potrebno na dnevnom nivou da bi ste pomogli našem narodu na KIM – rekao je Vučić za RTS.

Vučić je rekao da na KiM predstoje izbori čiji uslovi su, dodaje, izgleda “potpuno u redu za Savez za Srbiju i pokret “1 od 5 miliona”.

Predsjednik je istakao da je za rješavanje pitanja na KiM potreban ogroman rad i trud, a da se jedan dio javnosti u Srbiji nameće kao temu izborne uslove u Srbiji, što je nešto što dolazi tek za osam mjeseci.

– Kakvih ćemo mi samo muka i problema imati na KIM za osam mjeseci. Treba da pričam o tome, a neki ne znaju šta da rade sa svojim životima osim da pričaju jedno isto što pričaju dvije ili tri godine. Imaćemo izbore na KIM, koji su izgleda sasvim u redu ovima iz SZS ili kako se već zovu, milioni, njima je sve u milionima. I kada kradu pare i imena kada daju – rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *