Vučić sa saudijskim ministrom: Srbija uspjela da stvori odličan poslovni ambijent za velike strane investitore!

1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je danas imao izuzetno dobar razgovor sa ministrom turizma Kraljevine Saudijske Arabije i predsjedavajućeg Saudijskom fondu za razvoj, Ahmedom Bin Akilom el Hatibom.

Vučić i ministar El Hatib su ranije danas razgovarali o konkretnim projektima u oblasti turizma, saobraćaja i energetike, kao i o stvaranju uslova za lakše povezivanje dvije zemlje i njenih građana i poslovnih ljudi, što podrazumijeva i jačanje pravnog okvira saradnje.

Vučić je naveo je da je danas imao izuzetno dobar razgovor sa ministrom turizma Kraljevine Saudijske Arabije i predsedavajućeg Saudijskom fondu za razvoj, Ahmedom Bin Akilom el Hatibom.

– Imao sam izuzetno dobar i prijateljski razgovor sa saudijskim ministrom Ahmedom Bin Akilom el Hatibom o uspostavljanju što boljih ekonomskih odnosa na obostranu korist, jer je Srbija uspjela da stvori odličan poslovni ambijent koji je atraktivan za velike strane investitore – napisao je predsjednik Vučić na Tviteru.

Zahvalnost italijanskom šefu diplomatije na podršci evropskim integracijama Srbije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas i sa šefom italijanske diplomatije Luiđijem Di Majom, kojem je zahvalio na podršci evrointegracijama Srbije.

– Hvala Italiji na otvorenoj i kontinuiranoj podršci evropskim integracijama Srbije. Naročito cijenimo ličnu podršku ministra spoljnih poslova Luiđija Di Maja naporima Srbije na evropskom putu – napisao je predsjednik Vučić na Instagram nalogu.

 

(Tanjug)

 

1 Comment
  1. Djujic komentariše

    Mrs bre zlotvore

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.