Vučić sa Fon der Lajenovom: Razgovor o evrointegraciji Srbije i veliki projekat

4

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, sastao se u Briselu sa predsjednicim Evropske komisije, Ursulom fon de Lajen, sastanak dvoje najviših zvaničnika Srbije i EU je u toku u zgradi Berlamon, sjedištu Evropske komisije.

Na agendi razgovora je ubrzanje evrointegracionog puta Srbije kroz primjenu nove metodologije pristupanja kao i kroz ubrzanje reformskih procesa, a naročito napretka valdavine prava u Srbiji.

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, juče je najavio da će sa Fon der Lajenovom razgovarati i o realizaciji „najvećeg ikada infrastrukturnog projekta“ koji bi uz pomoć EU trebalo da se realizuje i „promijeni“ Srbijiu.

Nakon razgovora sa predsjednicom Evropske komisije, predsjednik Srbije ima sastanak sa komesarom za proširenje EU, Oliverom Varheljijem, a zatim i radni ručak sa potpredsjednikom Evropske komisije i šefom diplomatije EU, Žospeom Boreljom.

U nastavku drugog dana radne posjete sjedištu EU, Aleksandar Vučić se sastaje sa izvjestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bičkom, a posjetu Briselu završava sastankom sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mšelom.

4 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Odradio si posao Mašala, za izdaju Kosova i nacionalnih interesa dobili ste investicije, otvorili su fabrike u kojima će da motate kablove, Dobili ste i vakcine ali Izdaja je izdaja. Neće se to nikada zaboraviti. Osim toga Kosovo je duhovna kolijevka srpskog naroda pa ste sa gubitkom kosova izgubili i duhovnost, svoj državni korjen. Sada polako dolazi miroljubiva ili nasilna asimilacija u ko zna šta i na kraju nestanak jednog velikog naroda koji je postojao hiljadama godina koji se prepoznavao idejama slobode, bratstva i jednakosti. Bravo Veliki Lideru propsti svoga roda. Zatro si svoj narod i sebe samog. Poput Jude za 300 miliona dolara. Neka ti se Bog smiluje ali se ne nadaj, pravedan je Bog.

  1. Nikola komentariše

   Zauvjek ces ostati “NIKO”nikad neces biti “NEKO”

 2. Mira komentariše

  Srbija ostaje na zacrtanom evropskom putu cuvajuci svoje nacionalne interese.

 3. Ivana komentariše

  Aleksandar vučić je jedini koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite sve da građani srbije žive bolje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.