Vučić poručuje iz Brisela: Srbima se neće ponoviti “Oluja” i “Bljesak”

1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće večeras od 20 sati za TV Pink, uoči razgovora delegacija Beograda i Prištine u Briselu.

Ljudi u Srbiji očekuju da naš odgovor bude “ne” po svakom pitanju i da čekamo da se u budućnosti nešto desi što će sve promijeniti, a to se neće desiti. Zato nikad nisam bio pristalica zamrznutog konflikta. S druge strane postoje hiljadu i hiljade laži da ćemo mi da uradimo nešto protiv našeg interesa, a to rade oni koji su razorili naše instrese. Ja mogu da kažem šta će unaprijed da se desi. Svi najavljuju raspisivanje njihovih izbora za oktobar, njih jedino zanima pobjeda na tim njihovim izborima i ponašaće se kao da dijalog nije ni postojao. Tražiće da to budu razgovori, kako oni kažu dvije ravnopravne strane, kao da smo različite države, što je nemoguće, rekao je Vučić.

“Oluja” i “Bljesak” se neće ponoviti

Vučić je podsjetio da je juče obilježavana godišnjica herojske borbe na Košarama.

I jedni i drugi smo mnogo djece u kovčezima odnosili. Obilježavamo i herojsku borbu na Košarama i ljude koji su herojski čuvali onaj granični kamen SR Jugoslavije, Republike Srbije. Važno nam je da čuvamo živote ljudi, ako neko misli da može da ponižava Srbiju i da progone Srbe sa vejkovnih ognjišta, rekao sam više puta da se “Oluja” i “Bljesak” neće ponoviti, izjavio je Vučić.

1 Comment
  1. Milena komentariše

    Sve je tacno, Srbija ostaje i dalje pri svom stavu, pa nismo ludi da se odreknemo svoje vekovne teritorije.

    1
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.