Vučić o odluci Podgorice: Mi u to blato nećemo da ulazimo, nećemo da činimo štetu svom narodu u Crnoj Gori!

5

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas odluku vlasti u Crnoj Gori da zatvori granice za građane Srbije i Republike Srpske, navodno zbog procenta oboljelih od koronavirusa u našoj zemlji.

– Ja nemam nikakvu sumnju da je riječ o političkoj odluci vlasti u Crnoj Gori. Valjda se hvalite time kad imate veliki broj testiranih i utvrdite broj oboljelih i to ne želite da krijete. Kako to da je Njemačka na listi kad ima 30 puta više zaraženih. Ali dobro… Bolje je da nikoga ne testiramo i onda nećemo imati oboljele. Naravno da je riječ o političkoj odluci. Mijenjaće se to, jer će to zahtevati njihovi interesi – rekao je Vučić i dodao:

– Mi u to njihovo blato nećemo da ulazimo. Naše granice će biti otvorene. Nećemo da činimo štetu našem narodu koji čini 30 odsto stanovništva u Crnoj Gori, ali ni ostalim građanima te zemlje. Krvna zrnca nećemo prebrojavati, a kada je riječ o odluci da nema slijetanja za Montenegro erlajns na beogradski aerodrom, sačekaćemo da vidimo odluku o Er Srbiji…

5 Comments
 1. Pg komentariše

  Tako je Vučiću! I stisni Svetozara da progovori…kad Sveto progovori i dodje da robija u Cg..e tad ću ti povjerovati da sa Milom ne šuruješ..do tad ste ti i Milo sektaš isti!!!

  17
  8
 2. Traktorist komentariše

  Pa nemože svaka ovca iz srb i rs tabanati po teritoriju NATO DRŽAVE, drž te se svoga džemata oli ti dunjaluka, eeeeej CG pripada zapadnoj civilizaciji

  1. Kafanski filozof komentariše

   A, ti si civilizovan?.
   Dosad nisi pokazao bas neku svoju civilizaciju!.
   Al cekaj mozda ce te NATO crnci nesto nauciti!.
   Onako civilizovani kako su bili prema italianima bice i sa vama!.

   1. Traktorist komentariše

    😂👍

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.