Vučić: Nisu Srbi ubijali Hrvate nego obrnuto, meni su mnogo važnija srpska djeca od moje političke sudbine

5

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, nakon obilaska radova na projektu izgradnje beogradskog metroa na Makiškom polju, odgovarajući na pitanja novinara, osvrnuo se i na najnovije najave Zagreba, da će podići optužnicu protiv njega.

„Nisu Srbi ubijali Hrvate, i proterali ih iz Gline, nego obrnuto. To vam je kad nemate politiku i kad mislite da ratne zločine možete da činite. Ja nisam ubio nikoga, a oni protiv kojih je podignuta optužnica jesu. Žao mi je što vi na N1 to ne vidite, i što vam srpska deca nisu važna. Meni jesu, mnogo važnija od moje političke sudbine.“, kazao je on.

Podsetimo, pre par dana nove pretnje i ucene stigle su iz Hrvatske zbog optužnice koju je srpsko Tužilaštvo za ratne zločine podiglo protiv četiri visoka hrvatska oficira, koji su tada naredili napade na srpske izbeglice na Petrovačkoj cesti.

Ovaj put jedan od predloga je i podizanje optužnice protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, gde se posebno se ističe plan potpredsednika „Mosta“ Nikole Grmoje da se podigne optužnica protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

– Vreme je da se konačno počnemo ponašati kao suverena država i blokiramo pregovore Srbije za ulazak u EU – rekao je Grmoja.

– Jedini adekvatan odgovor na ove skandalozne postupke Srbije bilo bi podizanje optužnice protiv Vučića, jer je u okupiranoj Glini poticao na pobunu i agresiju protiv Hrvatske i zazivao granice Velike Srbije – rekao je on.
(Novosti)

5 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ma nemoj, ljulja ti se dobro, pa sviraš a potpisao da ih vakciniše od 5 godina!

  1. Ivi komentariše

   Bože kako tebe pritiskaju sa PEDERKOM, a ovi iz CG Serbi navijaju da sisaju! 😂🕺

 2. Ivi komentariše

  Mili naš, još nedelju i KRAJ!!!!! 3 miliona evra je poslao Ukrajini. A što se bojiš ŠOLCA, računa na gas pa da prebaci dolje da smiču kajmak. Biznis dragi, ali Putko ne da ni žito a ne Makro da mrka po Srbiji

 3. Djujic komentariše

  Zvalavi zlotvore tukao si nasu djecu na protestima,to ti srbi nece nikad oprostiti ma sta god izlazilo iz tvojih zvalavih i lazljivih usta.!

  1. BOKA KOTORSKA komentariše

   A STO NE KOMENTARISETE OVE KOJI SE GRLE SA ONIMA KOJI SU NAM DJECU UBIJALI PO MURINU ,SMRADOVI LJUDSKI ! NECETE ,JER STE ZAJEDNO SA NJIMA PLJACKALI CRNU GORU ! NE SMIJETE IM ZUCNUTI. PUSTITE VI DRUGE ,VIDITE STA SE U VASOJ KUCI RADI ,. AJVANI ZLURADI !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.