Vučić: Nisam siguran da sam bio Belivukova meta, zaključak je logičan

3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije siguran da je bio potencijalna meta kriminalne grupe vođe navijača Veljka Belivuka, da nema dokaze za to, ali da su to bezbjednose institucije “logično zaključile” na osnovu analize konteksta i sadržaja.

On je gostujući na TV Pink naveo da su u posjedu te grupe pronađena dva snajpera, a da se to oružje koristi “samo na metama čije obezbjeđenje može da vam nanese značajne gubitke”.

3 Comments
 1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Posto se Predsednikov sin Danilo druzio sa clanovima bande Belivuka, malo je verovatno da bi oni pucali u tatu njihovog drugara?

  4
  1
 2. Katarina Stanković komentariše

  Narod hoće Srbiju u kojoj se vlasti obračunavaju sa kriminalom !

 3. Peko komentariše

  Penzionisani pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, mr Nenad Samardžić:
  “U svojoj dugoj uspesnoj, i pre svega bez mrlje karijeri, svasta sam video i doziveo.Ali ono sto mi je bilo najteze nisu ni ratovi koje sam preziveo, ni mnoge teske i rizicne situacije u kojima sam se nebrojano puta nasao.Najteze mi je dragi moji bilo to sto sam pred kraj svoje karijere,bio svedok nastajanja i jacanja kriminalne grupe Veljka Belivuka,i to sve pod zastitom rezima SNS i njenog predsednika.Onog trenutka kada sam se nasao u situaciji da na sportskim dogadjajima, treba da “stitim”Acu Bubuljucu ,Veljka Belivuka ,i ostale pripadnike navijacke grupe “Janicari”,od suprostavljene grupe” Alkatraz”,pod vodjstvom Vavica i Kimija ,resio sam da na svoj zahtev odem u penziju i tako sacuvam svoj obraz i cast.Kao neko ko je svoj zivot posvetio borbi protiv kriminala ,korupcije i terorizma ,imao sam potrebu da ovo svoje saznanje podelim sa vama.A vi sami procenite da li cete da verujete meni ,ili predsedniku dela Srbije. “

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.