Vučević: Nisam razočaran, ponosan sam na treći mandat

0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata.

U trećem mandatu ću morati i sam da se promenim, i da se između ostalog, više fokusiram na strateške projekte, rekao je Vučević koji je naveo i da nije razočaran što nije premijer ili ministar kao što su mediji mesecima pisali.

– Nisam razočaran, ponosan sam na to, ne mogu da budem razočaran što sam gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS, meni je to sasvim dovoljno – rekao je Vučević za TV Prva i dodao da nije razočaran jer mu te funkcije niko osim medija nije nudio.

Komentarišući te priče iz medija, Vučević je rekao da misli da su one rezultat toga kako ga ljudi vide na osnovu izjava predsednika da računa na njega.

Govoreći o velikim strateškim projektima, kao što je izgradnja četvrtog mosta, a na koje će biti fokusiran, dodao da mora da se napravi balans između tih najvećih projekata i malih koje ljudima znače.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.