Vrijeme je više: Vlast mora reagovati i smijeniti direktore DPS-a!

18

I nakon 4 mjeseca od formiranja Vlade nemamo konkretna rješenja i sječu DPS kadrova koja su građani Crne Gore očekivali od nove Vlade i premijera Zdravka Krivokapića.

Ovih dana smo mogli da čujemo Premijera kako govori da pipke hobotnice (misleći na DPS) osjeća u Vladi i da opstruiraju sami rad vlade, međutim premijer Krivokapić je predvidio jednu stvar – da je sam odgovaran zašto su ti pipci i dalje tu i zašto se nije ušlo u ozbiljnu priču sječe kadrova i radikalnih rezova.

Takođe ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta nije završilo započeti posao pa zato još uvijek na funkcijama imamo direktora škole JU “Stojan Cerović” Nikšić Borisa Nikolića i direktoricu gimnazije “Slobodan Škerović” Podgorica Zoju Lalović Bojanić koja je poznata kao istaknuti član DPS-a i jedan od indirektnih učesnika izborne kampanje DPS-a.

A juče je na površinu isplivala direktorica Muzičke škole Zoja Đurović sa njenim govorom mržnje u kojem bi voljela da protjera sve one koji su se doselili u Crnu Goru iz nekog razloga. Zoja Đurović je uvijek prisutna na skupovima tkz. komita koji brane državu samo za svoj džep.

Narod Crne Gore misli da je krajnje vrijeme da se krene u radikalne rezove i maknu svi kadrovi DPS-a i njegovih satelita kako bi Crna Gora prodisala, a da Vlada više ne bi osjećala te “pipke” o kojima priča, nego imala normalne uslove za rad.

Da li je Vlada konačno spremna da krene punom parom da radi da Crnoj Gori jednom za svagda svane?

18 Comments
 1. alf komentariše

  Smjena DPS-ivaca bi bio revanšizam i sječa krila komitima i zato je to nedopustivo i nema se vremena za to sad je prioritet smjena poštenog ministra Leposavića jer se izgleda nije prodao zapadnim tajnim službama kaoBečić,Abazović i ludi profesor.

  37
  3
 2. Pravda komentariše

  Premijer Krivokapić sve to vidi ,ali ništa ne radi da te situacije razrešava.KRENI KRIVOKAPUĆU.MRČE.

  30
  1. alf komentariše

   Gdje da krene ,za Dobrotu?

   11
   2
   1. Bravar komentariše

    Nije smijenjen jos ni Paraca,ni Suljo mustafic,ni dijaric u zavod za dkol. Nije smijenjena ni direktorka monstata .nije smijenjeno jos ni u luku bar vuceljic .kod mitrovica 3 pomocnika ,kod srzentice ni jedan ,nije ni zugic u cbcg ,nije ni direktori ni jedne regulatorne agencije ,nije ni direktori zavoda ,nije ni nacelnike centra bezbijednosti,nije ni budvanske ni ulcinjske rivijere .ni pomorske .ovo je Bruka DPS jase li jase i sve skole u CG jase dps sd i sdp bs

    14
  2. Igor komentariše

   E cgorci jado do jada, cetnikklerofasisti, genocidasi, došlje i siptar drzavu razvaljuju, jbte

   1
   3
 3. Veselin komentariše

  Smjene ovih direktorcica će napraviti malu korst. Treba smijeniti tuzilstvo komplet i ljude iz policije koji su grešni o zakon.

  24
  1
  1. alf komentariše

   Bajden je drugi dan smijenio sve Trampove i direktore i suce bezmišljenja Venecijanske komisije i to je demokratija.

   13
   1
 4. Brk komentariše

  Ministarka zdravlja hvali Igora Kumburovica direktora doma zdravlja Kotor.Covjeka koji je udarna pesnica Dpsa u Kotoru.Kolko je nas zbog njegovih pritisaka moralo dati otkaz.

  23
  4
 5. Pipi dc komentariše

  Naprijed ne dajte Crnogorcima nidje privirit, to ce vas spasiti od stamote, a moze li se pobjeci od svojih korijena ? Vise nije vazno imas li sto da pojedes , mozes li dje da otputujes , sto ces da obuces , samo je vazno da li si nacionalno dobro opredijeljen , idealna masa za manipulaciju

  3
  2
  1. alf komentariše

   Ne treba nikome ko nije normalan dati nigdje priviriti i to treba početi od 200%-tnih.

 6. Nevena komentariše

  A vrijeme je davno bilo za to. Zbog neodlučnosti vlade došli smo u ovakvu situaciju.

  4
  1
 7. Bole komentariše

  Bitno je da df ne udje u vladu i da sto manje bude zastupljen po dubini. Ovaj krivokapic ce i sa crnim djavolom pregovarati samo da ovo ostvari. Osuo je paljbu po prosveti a 100%direktora su dps-sd-bs…kako ga nije sramota. Braticka jeste ministarka ali bez njegove podrske bice smijenjena kao i Leposavic. Kad komite priprijete on odmah mijenja stav. Svih 20 kad se skupi on ih smatra vecom silom nego 200 hiljada koje su bili njemu naklonjeni.

 8. nije valjda za sve EU kriva komentariše

  Čisti ono što se može,bolje danas neg sjutra.Opet ponavljam bratanici Bratić:sve direktore,pomoćnike SVIH VOInstitucija razriješiti.A onda da sami zaposleni izaberu nove,a bratanica aminuje.Komšija ,direktorčić u OŠ sa učiteljskim,nije se snosit moga od “ponosa” što je član mafije.Posle 30-bio je na ivici samoubistva,nokautiran.Ali evo sad ponovo se prokočoperio pa komitari.Zmiji rep ponovo izraste….

 9. Crni Guja komentariše

  A direktorat za Politiku javnih nabavki, i dalje udarni DPSovci i SDPovci od direktora do zadnjeg sluzbenika… A javne nabavke i tenderi unistili drzavu. I sto ih Milojko ne smijeni?

 10. Vagorinvestment komentariše

  KIC je lokalna institucija kulture.

  1
  1
 11. bitak komentariše

  Da su samo direktori,evo Zdravko postavlja ambasadore, DPS-Vojin Vlahovic u Svajcarsku,inace Milov ex sef kabineta,savjetnik,uplekan u mnoge afere,ovo mu je NAGRADA.ili DRESEVIC kadar BS u Albaniju.Ovim treba da se bavite,doce nared i .Sad je ovaj Vlahovic “karijerni” diplomata.Ali mama mu je bila prijateljica sa Milovom ,PA JE BIO PRIVILEGOVAN.

 12. Ivi komentariše

  Ma sudovi i tužilaštvo bre. SAMO 1 ČOVJEK I HAOS. GREOTA JE, BILO KO DA JE. Dozvoljavajući širenje gadluk po javnom servisu, odmah čistiti. Poginuće policajac kreteni iz vlade, da li išta anticipiraju za ime Boga. Ne može se hraniti komunistička refuza bre. PUŠTEN JE NIZ VODU, NIKO NIJE ZA NJEGA, skinite ga ljudi. Svim sredstvima!!!!!!!!!!!

  1
  1
 13. Ivi komentariše

  UPOMOĆ VELIKA BRITANIJO! UPOMOĆ!!!!!!! Mafija razara državu, idu na sva sredstva. UPOMOĆ!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.