Vrijeme će i sljedeće sedmice biti nestabilno, mogući pljuskovi i grmljavina

0

Sedmicu koja predstoji obilježiće nestabilno vrijeme – računarske prognoze ne najavljuju naročito sunčane dane, pri čemu će do srijede, odnosno četvrtka, u čitavoj državi postojati mogućnost pojave kratkotrajnih nepogoda, praćenih pljuskovima i grmljavinom.

U Podgorici sa okolinom sljedeće će sedmice vrijeme biti promjenljivo, a najviše dnevne temperature kretaće se od 23 u ponedjeljak do 28 tokom prvog junskog vikenda. Pritom, od sjutra pa do srijede, svakog dana moguće su kratkotrajne padavine, a dani će uglavnom biti oblačni.

Identično će biti na Cetinju i u Nikšiću, gdje bi kratkotrajne padavine, praćene grmljavinom, mogle potrajati sve do četvrtka. Ostatak sedmice tamo će uglavnom biti oblačan ali suv.

Na primorju će biti oblačno uz malo sunčanih intervala, a nevrijeme praćeno kišom trajaće do četvrtka, govori dugoročna prognoza. Nešto povoljnije okolnosti biće za vikend, a tada će temperatura na krajnjem jugu ići do 27 stepeni.

I na sjeveru će biti identično, s tim što bi padavina moglo biti manje. No, grmljavina i pljuskovi očekuju se i u tom dijelu naše države sve do četvrtka. Od petka će i tamo uslijediti suvo, no i dalje oblačno vrijeme.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.