Vlasnik Atlas grupe i dalje aktivan na Instagramu: Crna Gora je Milova država, šef naređuje Katniću da mu dovede Kneževića!

Vlasnik Atlas grupe i dalje aktivan na Instagramu: Crna Gora je Milova država, šef naređuje Katniću da mu dovede Kneževića!

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević nastavio je sa objavljivanjem serije fotografija na svom Instagram profilu, aludirajući na Crnu Goru, kao Milovu državu. Na jednoj od fotografija je ispisana poruka: Katniću, dovedi mi Kneževića, aludirajući na Mila Đukanovića, koji naređuje SDT-u da uhapsi vlasnika Atlasa.

Objavljena je i skenirana fotografija jednog od tekstova, u kojem stoji naslov: Milo kao Karleone: Selfi u izbornoj noći kao scena iz filma Kum. Takođe, objavljena je kultna fotografija poslanika DPS-a Predraga Sekulića, na kojoj se vidi Đukanović u kadru kao iz filmova Kum. Sledeća u nizu fotografija je fotografija Mila Đukanovića koji poručuje: Bravo Sekuliću za selfie!.

Ovaj serijal je Knežević završio fotografijom Mila i Slavoljuba Stijepovića, sa porukom: Migo, imaš li Atlas card?

Knežević je ranije imao više objava sa nazivom “Milo kod kuma”, sa posterima kultne filmske trilogije Kum, i skečevima satiričara Mihaila Radojičića koji “razgovara” sa Đukanovićem u ulozi Don Vita Korleonea.

“Što uradite na tom putu, uradili ste. Što uzmete, uzeli ste. U Evropu nema keša, sve se plaća karticama. I zapamtite sinovi, Evropa je Stara dama, sve se radi u rukavicama”, poručuje se u tom skeču.
Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *