Vladino službeno vozilo učestvovalo u udesu: Policija i tužilaštvo utvrđuju ko je kriv

4

Policija i tužilaštvo utvrđuju ko je odgovoran za saobraćajnu nezgodu u kojoj su sinoć lakše povrijeđene dvije osobe, a u kojoj je učestvovalo službeno vozilo Vlade Crne Gore.

Prema saznanjima Vijesti u tom automobilu, koji je sinoć učestvovao u udesu kod TC Palada u Podgorici, bio je Nikola Kandić, zamjenik generalnog sekretara Vlade Crne Gore.

“Utvrđuju se okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode i ko je upravljao vozilom”, rekli su iz UP.

Izvor: Vijesti

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  A Nikolica se malo provozao službenim autom na neradni dan? A da nije i on štićena ličnost? Da nije glavicu pametnu povrijedio?

  19
  1. Ivi komentariše

   Vidjeli smo auto. Džukela pjana, razvali ga je u komade. Pi, ovu dječinu dovuklo, ovaj cucki klan lopovski. Pi…

 2. Stremljenje komentariše

  Najvažnije da mu je krstina u auto ka kolac, vajni funkcioner svih gradjana CG. Kad četničkoj seljacini das auto…..Nariljalo se za Vaskrs, vjernik na baterije. O tome pričam krstina u autu, a nalokao se kao zemlja na Vaskrs.

  9
  4
 3. ajica komentariše

  ovo koriscenje drzavnih vozila poslanika njihovih slubenika i ka sto vidimo i zamjenika becica jer je ovo i njegov kadar a kljajic prvi sekretar iz demokrata je vrijeme da se vozila oduzmu i krivokapicu mercedes od 60 000 eura da se u ovoj nedječlji napravi pritzisak na krivokapica spajica ,sekulovica , vuksica i brdsjanina i da se pod hitno oduzme majbah milu djukanovicu i svi vi koji koristite sluzbena vozila posebno ova trojna koalicija i ministri da voze skode fabije ili oktavije . dosta je bilo trosenja nasega novca a to je prije svih obevava ova prevara od krivokapica i becica i abazovica . i ocemo da se smanje plate ssvima poslanicima na 1200 eura neka dijele sudbinu naroda i ostale pare do 1800 sve u budzet . svakome funkcioneru i ovima u agencije smanjiti plate nemoze se vise ovako sram vas bilo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.