Vladimir Joković (SNP) za Borbu: Nećemo dovijeka pregovarati sa neistomišljenicima u partiji

0

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, indirektno je poručio svojim oponentima u partiji da rukovodstvo sa njima neće dovijeka pregovarati i da kao odgovorni ljudi moraju svi znati da se ovakvo stanje ne može u nedogled prolongirati. Poslanici SNP-a Srđan Milić i Danijela Pavićević su ranije najavili da će se vratiti u parlament, kada se bude raspravljalo o zakonu o amnestiji osuđenih lica, dok je Joković protiv povratka partije u Skupštinu.
-Teško da može da bude pobjednika u ovoj priči. Može neko da prebroji neki glas više, a u suštini svi smo poraženi. Zato ja svima onima koji do sada nijesu učestvovali u radu SNP-a, a koji možda imaju neku zebnju kako će dalje biti i šta će se raditi u našoj partiji, poručujem da su vrata SNP-a svima otvorena. Možemo da razgovaramo sa bilo kime i svi su dobrodošli, a ja iskreno vjerujem da iz naše partije niko nije ni otišao. Oni koji ne žele da razgovaraju definitivno se moraju izjasniti zbog čega ne žele da razgovaramo i šta mi treba da uradimo da bi opet bili zajedno, što je, nadam se, želja i jednih i drugih, poručio je Joković za portal Borbu.
On je kazao da SNP ima i imaće budućnost, i ono što je najvažnije, “sve partije poštuju SNP jer smo mi brend broj jedan na političkoj sceni Crne Gore.
-Problem je možda što mi unutar SNP-a, govorim o pojedinima, možda nemamo zbog nekih poremećenih odnosa, unutar partije, takvo mišljenje o SNP-u. Zato sam ubijeđen da ćemo naći rješenje, ma kakavo ono bilo. Morate svatiti rukovodstvo partije da se dovijeka ne može pregovarati. Postojaće vrijeme kada se moramo dogovoriti i krenuti onim putem koji svi želimo da krenemo. Budite ubijeđeni SNP će i sledeće godine imati mnogo više uspjeha nego u ovoj godini.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.