Vladan Milojević: Ovo je moja kuća

0

Vratio se Vladan Milojević pobjedom na klupu Crvene zvezde, a da je Marakana za njega velika emocija, pokazala je i izjava posle susreta sa Voždovcem (2:1).

Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve. Bio je lijep meč sa divnom publikom koja je došla u velikom broju i nadam se da će nastaviti tako i u narednim utakmicama. Impozantno je za mene sve ovo što se navijača tiče. Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste. Igrači su svjesni toga. Utakmice su teške i fale nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo kako bismo spremni dočekali naredne mečeve“, počeo je Milojević.

Debitovali su Radojević i Sremčević, susret je počeo Šljivić.

Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na Marakanu i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve”, podvukao je Milojević nakon prvog meča u proljećnoj polusezoni Superlige Srbije.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.